Cosmin Seleși, prima reacție după ce și-a făcut testul de coronavirus: „Sunt puțin dezămăgit...”

Cosmin Seleși a făcut testul pentru coronavirus și a ieșit negativ! Prezentatorul a postat și un mesaj pe contul lui de socializare, prin care și-a informat fanii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Cosmin Seleși, prima reacție după ce și-a făcut testul de coronavirus


In articol:

Presa din România a vuit astăzi, după ce s-a speculat că mai mult vedete ar avea coronavirus după ce ar fi intrat în contact cu Marcel Pavel. În cadrul trustului a început o anchetă epidemiologică, angajații fiind testați împotriva coronaviruslui. 

Printre cei despre care s-a spus că ar fi fost testat pozitiv cu temutul virus se numără și Cosmin Seleși care a ținut să facă lumină în acest sens. 

Citeste si: Andreea Bălan îl lasă pe George Burcea să își vadă fetițele cu o singură condiție. Ce trebuie să facă actorul o dată la 3 luni?

Cosmin Seleși nu are coronavirus! Mesajul transmis pe rețelele de socializare 

Imediat după ce a aflat rezultatul testului, prezentatorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. 

Cosmin Seleși, prima reacție după ce și-a făcut testul de coronavirus

Citeste si: Ultimă oră! Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Andreea Balan și Cosmin Seleși ar fi fost depistati pozitiv cu coronavirus

„Dragilor, sunt bineee! Imi pare rau ca unii colegi din presa au ales să publice un fake news despre starea mea de sănătate, însă eu ma simt foarte bine.
Testul pentru coronavirus este negativ, deci nu mai credeti tot ce citiți! Multa sanatate tuturor!”, a scris Cosmin Seleși în descrierea video-ului. 

Cosmin Seleși, prima reacție după ce și-a făcut testul de coronavirus

Citeste si: Deputata care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit un bărbat pe trecerea de pietoni are o avere uriașă! Elena Șarapatin are o vilă, o casă de vacanță pe Transalpina și două apartamente!

Prezentatorul a spus că este dezamăgit că în spațiul public a fost răspândit un fake-news. 

„Salut! Sunt puțin deazămăgit că încă mai există fake-news în presa din România. Vreau să vă anunț pe toți cei care suneți interesați că sunt bine, testul a ieșit negativ, iar eu mi-am făcut o ciorb de cartofi cu afumătură, iar campania mea „influencer pentru România continuă”. Stați liniștiți, testul a ieșit negativ”, a spus Cosmin Seleși. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate