Andreea Bălan îl lasă pe George Burcea să își vadă fetițele cu o singură condiție. Ce trebuie să facă actorul o dată la 3 luni?

Andreea Bălan nu se lasă înduplecată de George Burcea. Vedeta are condiții dure pentru actor, dacă acesta din urmă mai vrea să își vadă fetițele.

Autor: O.N.

In articol:

Andreea Bălan nu se lasă înduplecată de George Burcea
andreea

Andreea Bălan i-a pus condiții aspre lui George Burcea pentru a-și mai putea vedea fetițele. Se pare că foștii parteneri au vorbit și au ajuns la un acord în ceea ce privește programul de vizită în care actorul își poate vedea copiii.

Cert este că artista este extrem de vehementă în ceea ce privește acest aspect și nu se lasă înduplecată așa ușor.

Andreea Bălan, condiție extrem de dură pentru ca Burcea să își vadă fetele

Peste doar câteva săptămâni începe procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea, iar artista este hotărâtă să ceară custodia exclusivă în tribunal, pe motiv că tatăl copiilor ei nu are o locuință proprie, dar și că a fost prins drogat în urmă cu câteva luni.

Andreea Bălan nu se lasă înduplecată de George Burcea
andreea

Potrivit motivației pe care avocata artistei a depus-o, Andreea nu vrea să îl îndepărteze pe George de fetele lui. Aceasta își dorește ca actorul să contribuie la creșterea lor, dar în anumite condiții impuse de ea. Potrivit informațiilor oferite de Impact.ro, vedeta vrea ca fostul soț să își vadă copilele doar într-un anumit interval orar stabilit de instanță și nicidecum acesta să le ducă în altă locație fără ca ea sau mama ei să fie de față.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan s-a testat pentru coronavirus! Rezultatul testului, după ce Ozana Barabancea și Marcel Pavel au aflat că sunt infectați

Citeste si: Andreea Bălan și Ozana Barabancea intră în izolare! Sunt suspecte de coronavirus, după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea, fakenews-ul care a șocat lumea mondenă! WOWbiz.ro face lumină! Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi| EXCLUSIV

„George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele.

Andreea este conștientă că cele mici în divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii.

Andreea Bălan nu se lasă înduplecată de George Burcea
andreea

George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrug o dată la trei luni.

Andreea Bălan nu se lasă înduplecată de George Burcea
andreea

Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor”, au dezvăluit surse din apropierea vedetei pentru Impact.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O nouă lovitură pentru Lora și Ionuț Ghenu: „Pentru cine nu a aflat...”

VIDEO| Iubita milionarului Ciro Castellano a provocat un accident ca în filme în cartierul bogaților din Capitală

Cosmin Seleși ar fi fost infectat cu coronavirus! Prezentatorul tv a intrat în contact cu Marcel Pavel

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

BOMBA ANULUI de la PFIZER! S-a aflat ce vrea să facă, de fapt: Mai durează UN PIC!

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies