Costel Busuioc a devenit socru mare! Fiul tenorului s-a căsătorit la 19 ani! De ce nu apare artistul în pozele de la nuntă?

Costel Busuioc este din ce în ce mai zgârcit cu aparițiile publice, însă pe plan personal lucrirle par să meargă foarte bine.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Costel Busuioc pare să fi renunțat definitiv la bani și celebritate și să-și fi pus defitiv talentul în slujba bisericii. Pe plan personal, însă, lucrurile merg foarte bine. Cu cțteva săptămâni în urmă, Costel Busuioc a devenit socru mare după ce singurul său băiat, Daniel, s-a căsătorit cu iubita lui din liceu, Gabriela.

fara descriere

Daniel Busuioc și-a unit destinele cu aleasa lui, Gabriela, la o biserică din Timișoara iar evenimentul a fost unul relativ restrâns. Tânărul a postat câteva imagini pe pagina lui de socializare, în care Costel Busuioc nu apare, în schimb apar cele trei fiice ale acestuia: Tabita, Rebecca și Sara, care au fost domnișoare de onoare. Fiul lui Costel Busuioc are 19 ani și cântă într-o trupă ca baterist. Proaspăta lui soție este studentă la facultatea de psihologie.

Costel Busuioc, dezamăgit de lumea showbizului

fara descriere

Costel Busuioc este considerat unul dintre cei mai talentați tenori autodidacți din lume, care în prezent cântă în biserici din România și Statele Unite ale Americii. Fost zidar, Costel Busuioc a devenit celebru peste noapte în 2008, după ce a câștigat concursul de talente ”Hijos de Babel” la o televiziune din Spania. El a câștigat un contract în valoare de 100.000 de euro cu o mare casă de discuri, la care însă românul a renunțat. Următorii ani i-a petrecut încercând să pătrundă în lumea artistică, însă a fost respins de fiecare dată.

Citeste si: Fiica lui Costel Busuioc - talent enorm la muzica, modesta la scoala! Ce nota a obtinut Maria la simularea pentru Bac!

Citeste si: Cum si-a facut praf Costel Busuioc cariera din cauza unei batai in trafic! Tenorul a spus adio visului american si trebuie sa-i plateasca victimei mai multi bani decat credea! Avocatii i-au dat acum vestea EXCLUSIV

Citeste si: EXCLUSIV! Il mai tineti minte pe Costel Busuioc, “tenorul-zidar”? “Pavarotti din Carpati” risca azi puscaria, dupa ce a fost acuzat de agresiune! Procesul a inceput luna trecuta

În prezent, el a renunțat să mai apară în emisiuni de televiziune iar în presă apare doar foarte rar. El cântă acum doar în biserici din România și Statele Unite ale Americii, el fiind botezat penticostal.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate