Costel Corduneanu a fost operat la inimă! Temutul interlop s-a îmbolnăvit și de coronavirus în penitenciar

Costel Corduneanu, liderul interlop care a anunțat că devine scriitor, a fost operat la inimă.

corduneanu, nutu camataru, florin salam
Autor: Radu Constantin

In articol:

Clanul Corduneanu rămâne fără lider. Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți oameni din zona Moldovei, a anunțat că renunță la viața periculoasă pe care a dus-o până acum și că se apucă de scris.

Acum s-a aflat și de ce.

Corduneanu are un stimulator cardiac

Costel Corduneanu a fost operat la inimă, în urmă cu ceva vreme. Medicii i-au montat lui Corduneanu un stimulator cardiac iar problemele lui de sănătate s-au agravat în perioada în care a fost deținut. Costel a fost eliberat condiționat recent, la mai puțin de un an după încarcerare, deși avea o condamnare mult mai mare.

Se pare că șeful Cordunenilor a fost dus de patru ori la spital, de urgență, în perioada în care a stat în penitenciarul de la Târgu Mureș. Informația apare în motivarea judecătorilor pentru eliberarea atât de vremelnică a lui Costel Corduneanu.

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

costel corduneanu
Costel Corduneanu nu mai vrea să fie interlop

A făcut COVID-19 în închisoare

În plus, interlopul s-a îmbolnăvit de COVID-19 în penitenciar. Acest lucru s-a datorat și faptului că penitenciarul Târgu Mureș  este supra-aglomerat iar Costel a fost mutat de 7 ori, între diverse închisori, însă peste tot, condițiile au fost cam aceleași. Din cauza faptului că erau mulți deținuți într-o celulă, aceștia nu au mai putut păstra distanțarea socială iar Corduneanu s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Un alt argument adus de interlop prin acre a reușit să convingă instanța să-l elibereze a fost că are 4 copii și că este singurul întreținător al familiei, scrie Cancan.

Costel Corduneanu se dedică unei cariere de scriitor

Costel Corduneanu a anunțat că părăsește ”lumea interlopă” și că vrea să-și scrie memoriile. El a promis și în fața judecătorilor că nu se va mai implica în infracțiuni și că vrea să se dedice exclusiv familiei precum și unei cariere beletristice.

Costel Corduneanu are studii superioare și a fost sportiv de performanță, el reprezentând chiar România la Olimpiadă, la discuplina ”lupte libere”. Până la urmă, judecătorii s-au lăsat convinși că temutul Costel Corduneanu s-a îndreptat și vrea acum să trăiască precum un cetățean-model.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei schimbă domeniul! Interlopul Costel Coduneanu se retrage din lumea ilegalităților și se va apuca să scrie trei cărți

VIDEO Incident șocant surprins în plină stradă. Un bărbat transporta cadavrul tatălui său cu un caruț

Se îngroașă gluma! Costel Corduneanu i-a pus gând rău ucigașului lui Emi Pian! Mesajul e clar: ”Trebuie să plătească”

Horoscop 17 Mai 2021: astazi Fecioarele vor incerca lucruri noi

Horoscop luni, 17 mai. O zodie are parte de mai puțini bani astăzi. Trebuie să te descurci singur!

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Lionel Messi, din ce în ce mai aproape de Manchester City. Salariu uriaș

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies