Costel Corduneanu a fost operat la inimă! Temutul interlop s-a îmbolnăvit și de coronavirus în penitenciar

Costel Corduneanu, liderul interlop care a anunțat că devine scriitor, a fost operat la inimă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

corduneanu, nutu camataru, florin salam
Costel Corduneanu, alături de Nuțu Cămătaru, la un concert a lui Florin salam

Clanul Corduneanu rămâne fără lider. Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți oameni din zona Moldovei, a anunțat că renunță la viața periculoasă pe care a dus-o până acum și că se apucă de scris. Acum s-a aflat și de ce.

Corduneanu are un stimulator cardiac


In articol:

Costel Corduneanu a fost operat la inimă, în urmă cu ceva vreme. Medicii i-au montat lui Corduneanu un stimulator cardiac iar problemele lui de sănătate s-au agravat în perioada în care a fost deținut. Costel a fost eliberat condiționat recent, la mai puțin de un an după încarcerare, deși avea o condamnare mult mai mare.

Se pare că șeful Cordunenilor a fost dus de patru ori la spital, de urgență, în perioada în care a stat în penitenciarul de la Târgu Mureș. Informația apare în motivarea judecătorilor pentru eliberarea atât de vremelnică a lui Costel Corduneanu.

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

costel corduneanu
Costel Corduneanu nu mai vrea să fie interlop

A făcut COVID-19 în închisoare

În plus, interlopul s-a îmbolnăvit de COVID-19 în penitenciar. Acest lucru s-a datorat și faptului că penitenciarul Târgu Mureș  este supra-aglomerat iar Costel a fost mutat de 7 ori, între diverse închisori, însă peste tot, condițiile au fost cam aceleași. Din cauza faptului că erau mulți deținuți într-o celulă, aceștia nu au mai putut păstra distanțarea socială iar Corduneanu s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Un alt argument adus de interlop prin acre a reușit să convingă instanța să-l elibereze a fost că are 4 copii și că este singurul întreținător al familiei, scrie Cancan.

Costel Corduneanu se dedică unei cariere de scriitor

Costel Corduneanu a anunțat că părăsește ”lumea interlopă” și că vrea să-și scrie memoriile. El a promis și în fața judecătorilor că nu se va mai implica în infracțiuni și că vrea să se dedice exclusiv familiei precum și unei cariere beletristice. Costel Corduneanu are studii superioare și a fost sportiv de performanță, el reprezentând chiar România la Olimpiadă, la discuplina ”lupte libere”. Până la urmă, judecătorii s-au lăsat convinși că temutul Costel Corduneanu s-a îndreptat și vrea acum să trăiască precum un cetățean-model.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Liderul celui mai de temut clan din zona Moldovei schimbă domeniul! Interlopul Costel Coduneanu se retrage din lumea ilegalităților și se va apuca să scrie trei cărți

VIDEO Incident șocant surprins în plină stradă. Un bărbat transporta cadavrul tatălui său cu un caruț

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies