Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani! Actorul a fost la un pas de deces în timpul unei emisiuni de televiziune!

Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani, dar a avut o șansă uriașă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani, în timp ce filma pentru o emisiune de televiziune. “Costin Marculescu a avut parte de cateva clipe de cosmar cand s-a rasturnat cu ATV-ul in cadrul concursului emisiunii Agentul VIP.”,  a relatat Cancan în august 2010. (vezi ce se întâmplă cu câinele lui Costin Mărculescu)

Citeste si: Ultimul mesaj postat de Costin Mărculescu pe facebook: "Am furat startul la..."

Citeste si: Ultima imagine cu actorul Costin Mărculescu în viață. Ce a făcut în urmă cu doar câteva zile

Citeste si: De ce boală gravă suferea Costin Mărculescu: „Venea des ambulanța”

“Costin Marculescu, Mihai Mitoseru, Alin Oprea, Vali Craciunescu, Valentina Fatu, Nidia Moculescu si altii au participat la probele trofeului emisiuni. Din nefericire una dintre ele era sa se transforme intr-o adevarata tragedie din cauza unei manevre gresite.”, s-a mai relatat despre incident.

Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani: "S-a ciocnit cu Mihai Mitoşeru"

„Astfel, Costin Mărculescu s-a răsturnat la proba de înscris goluri cu o minge uriaşă de pe ATV, după ce s-a ciocnit cu Mihai Mitoşeru. Colegii de echipă ai lui Costin au avut prezenţă de spirit şi l-au salvat pe aceasta după care l-au dus la spital unde a primit îngrijirile medicale necesare. Costin Mărculescu s-a ales cu piciorul rupt şi o cădere de calciu, însă va rămâne fără sechele.”, s-a mai relatat.

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.

fara descriere

Costin Mărculescu a fentat moartea în urmă cu 10 ani. A fost găsit în cadă

Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă.  Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție. Corpul lui Costin Mărculescu urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui este infarctul. 

Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos: „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini". A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde. Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate