Ce se va întâmpla cu câinele lui Costin Mărculescu? De ce va fi eutanasiat dacă nu se implică unul dintre prietenii lui

Moartea lui Costin Mărculescu a luat prin surprindere zeci, poate sute de oameni, din showbiz, cu toții deplângându-i decesul fuilgerător și descoperit atât de târziu.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Unul dintre cei mai populari bărbați din showbiz, cel care apărea la mai toate evenimentele din lumea mondenă, punea mâna pe microfon și cânta, spre amuzamentul zecilor, sutelor sale de amici, a murit, Costin Mărculescu lăsând în urmă un singur lucru: un cățel pe care l-a salvat, acum doi ani, de la moarte.

Citeste si: Ce spunea Costin Mărculescu la înmormântarea lui Cornel Galeș! Șocant cum și-a descris chiar el momentul morții

Citeste si: Costin Marculescu a murit! Cauza oficiala a mortii a fost anuntata

Citeste si: Maxy, câinele lui Costin Mărculescu, a alertat vecinii! Actorul îl salvase dintr-un șanț

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Acum însă, ne-a atras atenția o activistă pentru drepturile animalelor, soarta lui Maxy, cățelul pe care Costin Mărculescu îl iubea ca pe ochii din cap, este pecetluită. ”După moartea lui Costin Marculescu, Maxy, cainele salvat dintr-un șanț, a fost ridicat de ASPA. Sunt curioasă din câți prieteni a avut, îl va adopta cineva sau îl va lăsa în mâna morții? Acel lagăr eutanasiază câinii fără stăpân, dacă nu sunt adoptați în termen de 14 zile”, ne-a dezvăluit activista pentru drepturile animalelor.

fara descriere

Costin Mărculescu își iubea cățelul la nebunie

 

Costin Mărculescu, găsit mort în casă

Costin Mărculescu, găsit mort în casă! Câinele lui a alertat vecinii! Actorul locuia în apartamentul său cu Maxy, cățelul său. Patrupedul a fost cel care a atras atenția vecinilor că este ceva în neregulă în apartamentul lui Costin Mărculescu. ”Câinele lătra foarte tare de câteva zile. El locuia la etajul 8, iar lătratul câinelui se auzea chiar și din parcare”, a povestit un vecin.

Costin Mărculescu a fost găsit mort, căzut în cadă. Actorul nu mai fusese văzut de trei zile, când se bănuiește că a murit.  Maxy, câinele cu care Costin Mărculescu locuia, avea doi ani și fusese salvat de actor dintr-un șanț. “Astăzi, 2 februarie, se împlinesc fix doi ani de cand din viscol ger zăpadă furtună ploaie cu gheață l-am luat din șanț pe Maxy care este șeful meu și de atunci doarme cu mine în pat”, scria Costin Mărculescu, despre cățelul său.

fara descriere

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost  cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune. Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă. Trupul neînsufletit al lui Costin Marculescu, ucis de un infarct sau un AVC, era în stare avansată de putrefacție.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate