Costin Mărculescu: ”Fosta soție a lui Mihai Constantinescu mi-a fost amantă”! Actorul anunță data lansării cărții autobiografice care va cutremura showbizul

Costin Mărculescu aruncă bomba: a anunțat data lansării cărții autobiografice în care va spune adevărul despre multe vedete din showbiz.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Costin Mărculescu își va lansa cartea autobiografică pe 25 noiembrie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la un hotel din Capitală. ”Va fi show-petrecere ca de Revelion, vor fi toate vedetele și televiziunile”, a mărturisit Costin Mărculescu.

”Bimbă cu fitil aprins” este numele cărții în care Mărculescu va face dezvăluiri fără precedent, după cum susține chiar el. Actorul susține că a fost iubitul unor vedete precum: Bianca Drăgușanu, Mihaela Constantinescu (fosta soție a lui Mihai Constantinescu) sau chiar regretata Marina Scupra.

fara descriere

Despre fosta soție a lui Mihai Constantinescu, acesta susține că i-a fost amantă acum 24 de ani, pe vremea când aceasta era căsătorită cu artistul iar acesta o înșela cu Anastasia Lazariuc.

”Povestea noastră nu a ţinut mai mult de două-trei luni, după care am pierdut orice legătură cu ea. La vremea aia vorbeam la telefonul fix. Am sunat-o în zadar acasă, locuia undeva aproape de Mănăstirea Caşin, dar nu a mai răspuns. Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de câte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc“, declara Costin Mărculescu pentru Click, în urmă cu câteva luni.

Citeste si: Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Citeste si: Monica Pop l-a vizitat la spital pe Mihai Constaninescu: ”L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit. Real progres!” EXCLUSIV

Citeste si: Costin Marculescu are o noua iubita! "E prima femeie din viata mea care..."

Bianca Drăgușanu, doar ”o aventură”

fara descriere

Despre Bianca, Mărculescu spune că a avut doar ”o scurtă aventură”.

Da, mă, și ne-am jucat și noi de două-trei ori, nu mai țin minte. Era unu jumate noaptea de fiecare dată, nu mai era nimeni. Ne-am pupat de două sau de trei ori… 37 de secunde“, a spus Mărculescu pentru sursa citată.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate