Scrisoarea înduioșătoare a lui Fuego la moartea Tamarei Buciuceanu: ” V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă”

Fuego a transmis un mesaj înduioșător, după moartea actriței Tamara Buciuceanu-Botez.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Paul Surugiu – Fuego – a transmis un mesaj foarte emoționant, după moartea Tamarei Buciuceanu-Botez. Tamara Buciuceanu-Boez s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Marea actriță a scenei românești se afla internată în Spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie. Ea a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unor probleme cardiac, iar în urmă cu o zi situația sa s-a agravat.

Citeste si: Care a fost ultima dorință a Tamarei Buciuceanu-Botez înainte de moarte

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Citeste si: Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior, care e la grămadă pe o cruce cu alţii"

”Draga mea doamna Tamara,

Ați plecat... Râsul și optimismul pe care le aveați își închid azi obloanele, cu tristețea pe care mereu ați alungat-o prin spiritul înalt! Nu mi-e ușor să vorbesc de dumneavoastră la trecut! Acum câteva zile mi-ați spus că sunteți bucuroasă că nu v-am uitat! N-aș putea să o fac vreodată, pentru că întâlnirile și discuțiile noastre din ultimii ani mi-au fost lecții de viață, demnitate, integritate și frumusețe a sufletului! Când v-am celebrat anul acesta, pe 10 august, erați cu gândul la cariera formidabilă și ne-am amuzat împreună de roluri, caractere și amintiri! Erați mândră că oamenii vă iubesc și că n-ați trecut fără să marcați destine! V-ați pus priceperea și sufletul pe scenă. N-ați căutat laude, dar toți anii aceștia în care ați definit un stil și-ați construit o cultură, stau drept mărturie pentru un simbol românesc, genial, demn, unul care a ars pentru teatru și film și care lasă în urma sa o bogăție enormă, greu de repetat și inutil de înlocuit. Rămas bun, doamnă a teatrului românesc!”, este mesajul transmis de Paul Surugiu pe rețelele de socializare în urmă cu o zi.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate