Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc

Oricâte restricţii am avea, asta nu înseamnă că de 1 Mai muncitoresc trebuie să lipsească celebrii mici. Şi cum spaţiile de vânzare ale mititeilor s-au numărat astăzi în capitală pe degetele de la o mână, bucureştenii au îngroşat rândurile pentru a gusta măcar din mâncarea tradiţională.

Distribuie pe:

Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc


In articol:

Pentru că nu s-au aşteptat la un asemenea aflux de clienţi şi marfa era limitată, mulţi au fost nevoiţi să plece acasă resemnaţi.

Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc

Aşa s-a consumat ziua de 1 Mai pentru câteva sute de bucureşteni care au venit în Piaţa Obor pentru a-şi cumpăra porţia de mici. Un angajat a venit însă cu vestea proastă. I-a anunţat pe cei care stăteau la coadă că NU mai sunt porţii suficiente pentru toţi.

Citeste si: Şase tineri au făcut grătar pe malul râului Mureş. Trei dintre ei îşi montaseră corturile în zonă, fiind amendaţi

3 lei costă un mititel proaspăt rumenit pe grătar. Dar pofta şi sărbătoarea nu au preţ, chiar dacă s-a tradus prin stat în soare ore întregi.

Adrian Rebenciuc este proprietarul terasei din Obor şi ar fi vrut să aibă mici pentru toată lumea. Deşi s-a pregătit, tot nu i-au ieşit calculele.

Citeste si: VIDEO| Este primul 1 Mai în care stăm acasă. Cum arată litoralul

Patronii terasei din Obor care se ocupă cu vânzarea de mici spun că au pregătit pentru data de 1 Mai o cantitate de 4.000 de mici, ce sperau ei să ajungă pentru aproximativ 300 de clienţi. Cât despre timpul de aşteptare acesta a variat între 40 de minute şi o oră per client.

Citeste si: Simptome noi de COVID-19 la copii. Ce trebuie sa stie parintii


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate