Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc

Oricâte restricţii am avea, asta nu înseamnă că de 1 Mai muncitoresc trebuie să lipsească celebrii mici. Şi cum spaţiile de vânzare ale mititeilor s-au numărat astăzi în capitală pe degetele de la o mână, bucureştenii au îngroşat rândurile pentru a gusta măcar din mâncarea tradiţională.

Distribuie pe:

Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc
Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc


In articol:

Pentru că nu s-au aşteptat la un asemenea aflux de clienţi şi marfa era limitată, mulţi au fost nevoiţi să plece acasă resemnaţi.

Cozi mari la tarabele cu mici, de 1 Mai muncitoresc

Aşa s-a consumat ziua de 1 Mai pentru câteva sute de bucureşteni care au venit în Piaţa Obor pentru a-şi cumpăra porţia de mici. Un angajat a venit însă cu vestea proastă. I-a anunţat pe cei care stăteau la coadă că NU mai sunt porţii suficiente pentru toţi.

Citeste si: Şase tineri au făcut grătar pe malul râului Mureş. Trei dintre ei îşi montaseră corturile în zonă, fiind amendaţi

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

3 lei costă un mititel proaspăt rumenit pe grătar. Dar pofta şi sărbătoarea nu au preţ, chiar dacă s-a tradus prin stat în soare ore întregi.

Adrian Rebenciuc este proprietarul terasei din Obor şi ar fi vrut să aibă mici pentru toată lumea. Deşi s-a pregătit, tot nu i-au ieşit calculele.

Citeste si: VIDEO| Este primul 1 Mai în care stăm acasă. Cum arată litoralul

Patronii terasei din Obor care se ocupă cu vânzarea de mici spun că au pregătit pentru data de 1 Mai o cantitate de 4.000 de mici, ce sperau ei să ajungă pentru aproximativ 300 de clienţi. Cât despre timpul de aşteptare acesta a variat între 40 de minute şi o oră per client.

Citeste si: Simptome noi de COVID-19 la copii. Ce trebuie sa stie parintii


Citește și:

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Câte zile rezistă omul fără să bea apă?

Staful zilei, marți, 22 septembrie 2020. Berbecii, puși în fața unei decizii dificile

Simona Halep a câștigat tunerul de la Roma! Este cea mai rapidă victorie din cariera româncei

Viorel Stegaru și tatăl lui, audiați de către polițiști, după ce au lovit mai mulți reporteri! Vulpița, implicată și ea în scandal

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies