Cozi uriașe la ieșirea din România! După redeschiderea granițelor maghiare, românii s-au îngrămădit să se întoarcă la muncă

De când vecinii maghiari au redeschis granițele, cozile uriase de la Vama Nădlac s-au mutat pe sensul de ieșire din ţară.

Distribuie pe:

VIDEO| Cozi uriașe la ieșirea din România
VIDEO| Cozi uriașe la ieșirea din România

Românii care vor să ajungă la muncă în străinătate trebuie să se supună unui interviu medical, așa că timpul de așteptare este de cel puțin cinci ore. Coada s-a întins, duminică, pe șase kilometri.

Citeste si: Guvernul pregăteşte o serie de măsuri pentru susţinerea activităţii marilor companii

Românii care ies din țară prin vama Nădlac 1 trebuie să îndeplinească proceduri suplimentare, așa că s-au format din nou cozi kilometrice. Acest bărbat care a plecat de la Satu Mare cu destinația Italia se plânge că așteaptă de șase ore să treacă vama și mai are de așteptat mult până ajunge la frontieră.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Oficialii de la Budapesta au decis să permită intrarea și tranzitarea teritoriului de către cetățenii Uniunii Europene începând cu 24 aprilie.

Citeste si: Coronavirus România: 431 de noi cazuri diagnosticate. Totalul este de 13.163

Românii care vor să treacă granița cu Ungaria trebuie să nu aibă simptome de coronavirus și să se supună unui intreviu medical la frontieră. În plus, trebuie să facă dovada cu documente că le este asigurată intrarea în țara de destinație, cum ar fi actul de identitate sau rezidenta sau un contract de muncă.

Citeste si: Avem voie să părăsim județul, orașul, localitatea? Aici ai răspunsul

Polițiștii de frontieră spun că în ultimele 24 de ore, prin vama Nădlac 1 au ieșit din țară aproape două mii de persoane cu 730 de autovehicule. Numărul este mic, însă verificările amănunțite îngreunează tranzitul.

 


Citește și:

Cazul primarului mort din Deveselu! Cum s-au ”evaporat” mai multe case din declarația de avere a lui Ion Aliman? EXCLUSIV

Care este diferența între vegan și vegetarian

Accident mortal în Dolj! O femeie a fost prinsă între portbagaj şi scaunul din faţă! Totul a fost filmat

Panică la o școală din Vaslui! Părinții au crezut că elevii sunt vaccinați împotriva coronavirusului fără să fie întrebați

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când visezi furnici

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies