Craciun plin de emotie pentru Amalia Enache! Vedeta si-a botezat fiica in secret

Prima zi de Craciun a fost magica pentru Amalia Enache! Vedeta tv si-a botezat fiica, pe micuta Alma, care a venit pe lume in vara.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descrierefara descrierefara descriereMomentul botezului a fost emotionant, iar Amalia a avut alaturi familia si cei mai apropiati prieteni. (Primele imagini cu fetita Amaliei Enache! Cum s-a schimbat silueta prezentatoarei TV de cand a devenit mamica)

„Am ales, impreuna cu preotul paroh, sa-mi crestinez fetita in a doua zi de Craciun, imediat dupa slujba de Liturghie. Catedrala Sfantul Iosif era impodobita cu brazi maiestuosi si cu scena Nasterii lui Iisus, iar slujba, la care au participat doar familia si cei mai apropiati prieteni, a fost extrem de emotionanta. Alma nu a plans deloc, nici in momentul botezului cu apa, si, cum ei ii place mult muzica, orga spectaculoasa a Catedralei si vocea calda a preotului au fascinat-o deplin. Mama ei, in schimb, a plans. Craciunul va avea de acum pentru noi si aceasta semnificatie”, a declarat Amalia Enache, conform adpm.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate