Creatoarea de modă Adina Buzatu, testată pentru coronavirus! Care a fost rezultatul

Creatoare de modă Adina Buzatu a fost testată pentru coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Creatoarea de modă Adina Buzatu, testată pentru coronavirus


In articol:

În plină pandemie de coronavirus, tot mai multe persoane ajung să se testeze pentru COVID-19. Nici vedetele sau persoanele publice nu sunt ferite de acest virus, așa că mulți se testează pentru a se asigura că nu sunt infectați și că nu riscă să ducă virusul mai departe.
Printre cei care s-au testat pentru coronavirus se numără și creatoarea de modă Adina Buzatu, care a participant recent la o petrecere îna er liber. Din fericire, rezultatul pentru testul de coronavirus a fost unul negativ.

Citeste si: Motivul pentru care emisiunea ”Te cunosc de undeva” nu se mai fillmează! Marcel Pavel s-a vindecat de noul coronavirus, însă ce altă vedetă din show trebuie să își revină acum după infectarea cu COVID 19?

Citeste si: Atenţie! Un text fals, „semnat” de Raed Arafat circulă pe internet! „Emailuri trimise de la o adresă similară cu cea a guvernului lasă impresia că se cer raportări false de la DSP-uri

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Donald Trump apare purtând mască în public pentru prima dată de la începutul pandemiei: „Există un loc şi un moment pentru asta”

Creatoarea de modă Adina Buzatu, testată pentru coronavirus

Creatoarea de modă Adina Buzatu s-a filmat la testul pentru coronavirus

„Petrecerea a fost la mare, acum 16 zile și nu am fost în pericol pentru că nu m-am apropiat astfel încât să fie riscuri”, a spus creatoare de modă Adina Buzatu, care a preferat totuși să afle de la cadre medicale că nu reprezintă un pericol pentru ea sau pentru cei din jurul ei.

Adina Buzatu și-a făcut un test rapid și a filmat totul, arătând la cameră și rezultatul testului.

„Bine că a ieșit negativ. Mulți m-au întrebat dacă sunt ok, prieteni din lumea virtuală și din lumea fizică”, a mai spus creatoarea de modă Adina Buzatu, într-un video publicat pe pagina ei de Youtube luni, 13 iulie. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate