Stiri

Criminala de la metrou, declaraţie şocantă în faţa judecătorilor când a aflat suma care i se cere ca despăgubire: ”Să mi se dea factură”

Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a fost din nou în faţa judecătorilor.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecată în procesul crimei de la metrou, închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, femeia acuzată că a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului.

„Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţine pe viaţă şi pedepse accesorii”, a spus procurorul în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.
Tânăra care a scăpat cu viaţa din mâinile Magdalenei Şerban, dar şi rudele fetei moarte, s-au constituit părţi civile în proces şi cer despăgubiri financiare pentru traumele suferite.

Magdalena Şerban a spus că regretă ce a făcut şi că vrea factură dacă va plăti daune morale,
„Regret faptele comise şi luaţi în calcul boala de care sufăr. Am fost la ospiciu şi în Spania. Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru că eu sunt gestionară. Şi acum sunt şocată de ce s-a întâmplat. Şi sufăr foarte mult, şi pentru mine este o traumă”, a spus Magdalena Şerban, în faţa judecătorului, conform Mediafax. 
 

Galerie foto