WOW

Momentul care i-a terifiat pe toţi. S-a întâmplat la 17 ani dupa atentatele din 11 septembrie: ”E chiar stupid”

Oamenii din Brisbane au trăit o spaimă, după ce o aeronavă Boeing C-17 a trecut printre clădiri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Momentul care i-a terifiat pe toţi. S-a întâmplat la 17 ani dupa atentatele din 11 septembrie: ”E chiar stupid”icon photo

Când au văzut, au înlemnit - asta a fost reacţia cetăţenilor din Brisbane. A fost surprins un moment în care o aeronavă Boeing C-17 a trecut ca ”torpila” printre blocuri şi zgârie-nori. Cetăţenii au asemănat acest lucru cu atentatele din 11 septembrie, deoarece aeronava era pilotată printre cladiri, iar un moment de neatenţie ar fi putut curma vieţile multor oameni, conform The Sun.

Avionul militar a fost la doar 100 de metri de sol, dar mult mai aproape de locuinţe, fapt ce i-a pus pe indivizi pe gânduri. Fiind celebrul festival Riverfire, care are loc anual, în septembrie, s-au gândit să facă şi un show aviatic.

Oamenii care au postat pe reţelele de socializare au catalogat această parte a festivalului ca fiind ”stupidă şi periculoasă”, iar alţii au făcut referire la tragedia din 2001 de la New York, unde 3000 de oameni nevinovaţi au muri în momentul în care un avion a intrat în Turnurile Gemene. 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune