Criminalul de la Timiș care a omorât un polițist a fost operat! Care este starea de sănătate

Criminalul de la Timiș a fost internat de urgență în spital și operat. Cum se simte omul care a omorât un polițist.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

În această dimineață, Marcel Lepa, originar din Lugoj, a fost săltat de polițiști în locuința bunicilor unui prieten. Bărbatul a fost dus de urgență la spital pentru a fi supus unor intervenții chirurgicale, după ce a fost și el, la rândul lui, împușcat. Iată care este starea de sănătate a bărbatului.

"E într-o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi și nu i-au periclitat viața. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără a avea și un orificiu de iesire. Amândouă au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiză. (...) In mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potențial letal, dar stând două – trei zile de la producerea evenimentului, există un potențial infecțios, cu un risc de septicemie, așa că doua – trei zile va rămâne interna”, a declarat Ovidiu Burlacu, seful sectiei de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, pentru Realitatea de Timiș.

Citeste si: Reacția lui Marian Godină după ce criminalul polițistului din Timiș a fost prins: "Din păcate..."

Citeste si: Unde a fost prins, de fapt, criminalul din Timiș care a omorât un polițist aflat în misiune și ce origini are pistolul pe care l-a folosit

Citeste si: Primele imagini cu criminalul polițistului din Timiș! Ce au găsit oamenii legii asupra lui

Polițist ucis în Timiș! Cum s-a întâmplat tragedia

Polițistul Cristian Amariei se afla în misiune în momentul în care a fost împușcat mortal de Ionel Marcel Lepa, un recidivist periculos din Lugoj, în vârstă de 48 de ani!

Întreaga scenă violentă a avut loc în localitatea timișeană Izvin, unde a avut loc un filtru al poliției. Ionel Marcel Lepa se afla la volanul mașinii înainte de tragedie și era urmărit pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru infracțiunea de tâlhărie. Polițistul Amariei i-a făcut semn bărbatului să tragă pe dreapta, iar acesta, în loc să respecte indicațiile omului legii, a apăsat accelerația, mai mult, din autoturism lui s-au tras mai multe focuri cu armă. Unul din gloanțe a a penetrat gâtul lui Cristian Amariei, în timp ce colegul său a fost și el rănit la picior.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate