Criminalul din Gara de Nord Timișoara a fost prins: „O iubeam! M-a sunat să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”

Criminalul din Gara de Nord Timișoara a fost prins în timp ce voia să fugă din oraș. A dezvăluit motivul pentru care a ucis-o pe fosta lui iubit.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Povestea de dragoste dintre doi tineri din Timișoara a luat sfârșit în cel mai tragic mod cu putință. Ea este moartă, el a ajuns după gratii și patru copii au rămas orfani și sunt în grija statului.

Coșmarul a început atunci când victima a decis să se despartă de bărbatul alături de care avea un copil de doi anișori. Ea lucra ca femeie de serviciu la firma ce asigura curățenia în vagoanele de tren de la CFR Timișoara, iar el era șomer de două luni. Neînțelegerile dintre ei au dus la o iminentă separare, dar el nu a putut să accepte că femeie pe care o iubea nu mai dorea să formeze un cuplu cu el.

În afară de copilul pe care îl avea cu bărbatul care a ucis-o, femeia mai avea alți trei copii din relații anterioare care se aflau și ei în grija statului.

Trupul neînsuflețit al ei a fost găsit pe o bancă, în spatele depoului, iar criminalul a fost găsit 15 ore mai târziu, în trenul Timișoara - Iași. El a fost încătușat și dus la audieri și și-a recunoscut fapta.

Citeste si: Ce i-a spus Mocanu lui Hamude după ce Roxana a fost bătută de Andy! Dezvăluiri despre Puterea Dragostei

fara descriere

Criminalul a recunoscut că și-a ucis fosta iubită

Întrebat de ce a recurs la acest gest extrem, criminalul a spus că gelozia și furia l-au făcut să-și piardă mințile și să o omoare pe femeie pe care acum spune că o iubea. „Din gelozie, pentru că o iubeam. M-a sunat la telefon ca să aud cum face dragoste cu băiatul din depou”, a mărturisit el jurnaliștilor.

Conform anchetatorilor, infractrul a ucis-o pe femeie cu cinci lovituri de cuțit și mai fusese condamnat în trecut după ce a violat o minoră în anul 2003, relatează Opinia Timișoarei.

sursa foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate