Ce i-a spus Mocanu lui Hamude după ce Roxana a fost bătută de Andy! Dezvăluiri despre Puterea Dragostei

Hamude a fost invitat la Teo Show și a vorbit despre cuplurile de la Puterea Dragostei. Tânărul a dezvăluit și ce i-a spus Mocanu la telefon, imediat după ce Andy a bătut-o pe Roxana.

Autor: R.L.

In articol:

Hamude a povestit că a fost sunat de Bogdan Mocanu imediat ce Andy o bătuse pe Roxana. În direct la Teo Show, fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut declarații despre emisiunea de la Kanal D și concurenții acestui show.

Ce a spus Hamude despre cuplurile din casa Puterea Dragostei

Roxana și Mocanu

Roxana vorbește ceva acum, după 5 minute se sucește. Amândoi sunt Gemeni, sunt întorși pe dus. Roxana l-a plăcut enorm pe grec, s-a și pupat cu el. Dacă a aflat că Alexander s-a descalificat pentru iubita lui, și-a dat seama că nu mai are speranță. Îl plăcea pe Mocanu, dar nu știa dacă îl vrea. S-a jucat cu Mocanu, dar cât să se mai joace. A exagerat, stătea în brațele băieților de față cu el. Mocanu o place foarte mult, nu știu cum de a rezistat atât de mult.

Mocanu m-a sunat. Murea de nervi. M-a sunat în seara aia. Totul s-a întâmplat la secundă, nici nu fusese pe fază.

Dacă eram acolo, nu aș fi avut cum să nu intervin. Chiar dacă nu simțeam nimic pentru ea, aș fi intervenit, nu știu cum. Ar fi trebuit să intervină. Ar fi fost mult mai bărbat dacă Roxana ar fi fost altfel, îl joacă mereu.

Larisa și Adrian

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Eu cred în relația lor. La modul cel mai serios. Am fost la el, unde stă cu Larisă. El stă la ea acasă. Larisa se ocupă ca el să-și termine facultatea. Se implică mult în viața lui. Știind cum e Adrian, ce trecut are, ea îl și protejează. A fost deranjată când i-am spus că se comportă ca o mamă pentru el. A zis că vrea să-l îndrume, pentru că nu a avut posibilități la vremea lui.

Citeste si: Reacția Loredanei Chivu după ce a aflat că a ars Catedrala Notre-Dame. Atât a putut să scrie despre distrugerea a 850 de ani de istorie

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, de nerecunoscut după o schimbare radicală de look! Uite ce și-a făcut la păr fostu concurent

Citeste si: Puterea Dragostei: Raluca a dat cărțile pe față! Ce crede despre fiecare dintre băieți: „Sunt trei băieți care joacă teatru”

Raluca și Ricardo

Am stat în cameră cu Ricardo, credeam în relația lor. Vedeam cum vorbesc în fiecare seară. Apoi ea i-a luat căști, ca eu să nu mai aud ce vorbesc ei la telefon. Discutau ce să facă a doua zi. Planificau totul seara. Se vedeau mult în afara emisiunii, nu a putut nimeni să dovedească asta. Atunci planificau și mai multe lucruri.

Simina și Alex

Alex e mic de vârstă, cred că și-a cunoscut dragostea acolo. Cred că e dragoste acolo, între ei.

Mary și Raffa

Raffa mi-a fost drag când a intrat. E băiat! Dar a început să se schimbe după ce a fost racolat de echipa AAR, sau cum se numește. Acum văd că dă cu piciorul într-o masă și se uită după cameră, ca să vadă dacă e filmat. Nu pot s-o numesc relație. Mary a spus că ea crede că Raffa are altă relație afară. Mary nu cred că vrea relație. Îi place la TV. Și lui îi place la TV. Mary vrea followers pe Instagram. Nu vrea relație, dragoste, iubire.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador și Lavinia, un nou posibil cuplu la Puterea Dragostei! "Există chimie, au vorbit prin mesaje"

Jador a dat lovitura! Simina şi Simona îl vor privi cu alţi ochi! Uite ce a reuşit să facă solistul! EXCLUSIV

Ce a apărut pe contul lui Andy, fost concurent la Puterea Dragostei, după ce au fost făcute publice imaginile în care o lovește pe Roxana

Victor Slav si Raluca Silea nu mai formeaza un cuplu EXCLUSIV

DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari actori din ROMÂNIA

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Loredana Groza, hotărâtă să părăsească România. „Ce ar fi să nu mă mai întorc?”. Video

Ce a apărut pe contul lui Andy, fost concurent la Puterea Dragostei, după ce au fost făcute publice imaginile în care o lovește pe Roxana

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies