Criminalul Marcel Lepa a fost înmormântat. Cum arată locul unde zace trupul bărbatului

Criminalul Marcel Lepa a fost înmormântat astăzi. Avem imagini de la locul unde trupul lui este îngropat!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Criminalul Marcel Ionel Lepa a fost înmormântat astăzi, în liniște. Bărbatul care a ucis polițistul Cristian Amariei, care s-a aflat în misiune în ziua respectivă în Izvin, s-a sinucis în Penitenciarul din Timișoara. Gardienii l-au găsit luni dimineață spânzurat cu cearșaful în baia din camera de detenție.

Astăzi, însă, liniștea s-a așternut. Marcel Ionel Lepa a fost înmormântat, iar un singur preot a oficiat slujba de înmormântare. După ce sicriul cu trupul neînsuflețit al criminalului a fost îngropat în locul de veci al familiei, mai multe persoane i-au pus acestuia peste mormânt coroane cu flori și lumânări. În dreptul crucii, i s-a pus și un aranjament floral care vrea să simbolizeze o cruce. 

Sursă foto: Cancan

Criminalul din Timiș a fost înmormântat într-o liniște totală

Criminalul din Timiș a fost înmormântat fără să se facă tam-tam, așa cum de altfel au stat lucrurile și la decesul său. Este arhicunoscut faptul că Lepa s-a sinucis în Penitenciarul din Timișoara, în baia din celula în care stătea. Medicii legiști au făcut necropsia, iar singura persoană care a venit să îi ridice trupul neînsuflețit a fost, spre surprinderea tuturor celor implicați în caz, fratele său, nicidecum părinții. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate