Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar! El era principalul suspect în acest caz

Informații de ultimă oră! Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Marcel Ionel Lepa era principalul suspect în cazul uciderii polițistului din Timiș. Bărbatul în vârstă de 43 de ani s-a sinucis în Penitenciarul din Timișoara, în timp ce se afla în arest.

  Potrivit g4media.ro, în această dimineață a fost găsit spânzurat în propria sa celulă. El se afla de câteva zile la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara, după ce fusese externat din spital, unde i-au fost tratate rănile grave.

  Citeste si: Ion Surdu, campionul Exatlon sezonul 3 la masculin!

  Citeste si: Valentina Pelinel nu a dat BAC-ul până la 38 de ani! Vezi motivul pentru care soţia lui Cristi Borcea nu a mai dat examen!

  Citeste si: Andreea Arsine a câștigat trofeul Exatlon sezonul 3! Ea este învingătoarea din Marea Finală Exatlon sezonul 3

  Criminalul din Timiș a povestit cum a reușit să se ascundă după ce l-a ucis pe polițist

  Criminalul din Timiș a declarat că intenția lui nu a fost să-l ucidă pe agentul Cristian Amariei, ci doar să-l rănească. În plus, el le-a râs în față polițiștilor, povestind cum a reușit să se ascundă timp de două zile. Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că nu voia să se întoarcă în închisoare pentru să-și petrecuse deja 16 ani după gratii din cauza unor alte infracțiuni comise.

  „Cu o noapte înainte de a pleca din spital, fără să fie întrebat, a povestit despre felul în care a fost urmărit și prins de polițiști, că era ascuns undeva destul de aproape de urmăritori încât a auzit discuția acestora. Știa că se pregătesc să-l urmărească cu drone și se gândea cum să se ascundă fără să fie văzut”, a declarat Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara.

  Criminalul a reușit să se furișeze în casa prietenului său, deși imobilul era păzită de polițiști. De la geam, el asculta planurile pe care ei le făceau și știa unde sunt filtrele lor.

  „Avem Academia de Poliție care pregătește șefi. Sunt mulți de acolo care ajung șefi fără să cunoască realitatea din stradă”, a declarat Viorel Șeicaru, liderul sindical al polițiștilor.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate