Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu, căruia i-a oferit o avere: “Era nebunia mea, febleţea mea”

Se poate spune că Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu, căruia i-a oferit un salariu colosal la Dinamo.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu. Afaceristul se află la a treia căsnicie, cu Valentina Pelinel, iar precedente două divorţuri, de Mihaela Borcea şi Alina Vidican, l-au costat destul de mult pe fostul acţionar dinamovist. Nu mai mult, însă, decât a fost dispus să îi dea lui Adrian Mutu, căruia i-a oferit un contract total de 5 milioane de euro! (vezi ce sumă uriaşă a cheltuit Borcea pentru studiile copiilor săi)

Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu: "I-am semnat un contract pe 5 ani cu câte un milion de euro pe an"

“După episodul Chelsea, cu "cazul Cocaina", în 2004, Borcea l-a adus pe Mutu să se antreneze cu Dinamo, după ce fusese expulzat de la Londra.”, a relatat gsp.ro. "I-am semnat un contract pe 5 ani cu câte un milion de euro pe an, care era colosal şi pentru vremurile alea. Am luat documentul semnat de amândoi, l-am pus în seif şi i-am zis: "Adi, tu să ai garanţia că orice s-ar întâmpla, eşti aici, la Dinamo, eşti apreciat şi nu trebuie să ai grija zilei de mâine! Dacă-ţi găseşti mai bine, du-te şi asta e!", a mărturisit Cristi Borcea.

fara descriere

Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu: "Un bine mai mare cine să-i facă?"

Se pare că Cristi Borcea a cheltuit pe neveste mai puţin decât pe Adi Mutu. “Era o garanţie că are contract pe 5 ani şi nu rămâne pe drumuri. Un bine mai mare cine să-i facă?! Era nebunia mea, febleţea mea, Mutu ăsta! Iar după câteva săptămâni, a semnat cu Juventus Torino, asta pentru că a fost mereu un fotbalist prea bun pentru România", a mai spus Cristi Borcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate