Vedete

Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi! Vezi câţi bani dă afaceristul pentru ca Patrick, Melissa şi Angelo să termine liceul! EXCLUSIV

Nu e un secret că Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi şi ai Mihaelei Borcea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

E clar că Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi din căsnicia cu Mihaela Borcea, Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo. Ultimii doi, care au 15 ani, învaţă, încă de pe vremea grădiniţei, la o şcoală privată, cu predare în limba engleză, „International School of Bucharest” (ISB), unde taxele de studi sunt foarte mari. Astfel, se percepe o taxă de 1.000 de euro la înscriere, apoi primii 5 ani, de gradiniţă şi şcoală primară, costă 11.125 de euro, la care se adaugă câte 800 de euro pentru masă. (vezi cum a fost batjocorit Cristi Borcea de Ilie Năstase)

Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi. Gemenii îl costă 300.000 de euro

Asta înseamnă că Borcea a plătit câte aproximativ 60.625 de euro pentru ciclul primar al gemenilor. Apoi, pentru fiecare din cei 3 ani de gimnaziu se percepe o taxă de 11.688 de euro, iar fiecare din cei 4 ani de liceu costă 12.375 de euro. Socotind şi cei câte 800 de euro pe an pentru masă, înseamnă că studiile gemenilor vor mai costa alţi 90.164 de euro pentru fiecare. Asta înseamnă că Borcea va plăti câte 150.789 de euro pentru Angelo şi Melissa, până vor termina liceul, adică un total de aproape 300.000 de euro.

Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi. Totalul este de aproximativ 500.000 de euro

E limpede că Cristi Borcea a cheltuit o sumă uriaşă pentru studiile copiilor săi. La socoteală trebuie pus şi fratele mai mare, Patrick, care a absolvit aceeaşi instituţie, ISB, în 2017. În clasa a 9-a, Patrick a învăţat la un colegiu din Elveţia, unde anul de studiu a costat 70.000 de euro, dar fiul lui Borcea nu s-a acomodat la rigorile învăţământului de acolo şi a revenit în ţară la ISB. Pentru el, tatăl său a plătit cam 200.000 de euro până la absolvirea liceului. Astfel, afaceristul a scos din buzunar aproximativ 500.000 de euro pentru cei 3 copii din căsnicia cu Mariana Borcea. Cu siguranţă, el va face acelaşi lucru şi pentru cei doi copii pe care îi are cu Alina Vidican, dar şi pentru băiatul pe care îl are cu Valentina Pelinel.

Galerie foto  Urmatorul articol