Cristi Borcea ar putea sta în închisoare până în 2028: „Dacă nu va spune numele celor implicați...”

Cristi Borcea s-a întors astăzi în închisoare, după 7 luni de libertate

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

  Cristi Borcea s-a întors astăzi în închisoare, după 7 luni de libertate. Roxana Lușneac, specialist în Horoscop Vedic – știință care stabilește astrograma în urma analizării a 16 hărți astrale – susține că în cazul fostului acționar de la Dinamo este vorba despre karmă și o lecție pe care acesta va trebui să o învețe.

  După 7 luni de libertate, fostul acționar de la Dinamo a primit o nouă condamnare și s-a întors în penitenciar. De acesta dată vor fi 5 ani de detenție, pedeapsă primită de afacerist în dosarul retrocedării plajelor. Urmează o perioadă grea atât pentru Cristi Borcea, cât și pentru Valentina Pelinel, aflată acum aproape de ultimul trimestru cu sarcina sa gemelară.

  Citeste si: Am aflat cum și-a petrecut Cristi Borcea ultimele zile de libertate! A mers cu Valentina la film și s-a bucurat de fiecare moment!

  Citeste si: Valentina Pelinel, declarație de dragoste emoționantă pentru Cristi Borcea: „Mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut!” Fostul acționar a fost condamnat la 5 ani de închisoare

  Citeste si: Primele imagini cu Borcea încătușat! L-au băgat în dubă și l-au dus la Rahova

  fara descriere

  Roxana Lușneac a întocmit astrograma lui Cristi Borcea

  "Anul 2019 va fi unul foarte greu și decisiv pentru Cristi Borcea. Dacă nu reușește să lupte corect în acest an și să spună tot ce știe, să nu mai ascundă lucruri, nume, următoarea lui șansă o să apară abia în 2022. Iar dacă nu va înțelege nici atunci lecția sa karmic și nu va spune numele celor implicați, el va lua și Karma acestora asupra sa și va sta închis până în 2025-2028", a declarat astrologul Roxana Lușneac pentru WOWBiz. 

  Nu este pentru prima oară când Roxana Lușneac face previziuni despre Cristi Borcea. În urma cu 4 ani, specialista în Horoscop Vedic a prezis că Valentina Pelinel va rămâne cu Cristi Borcea și vor avea împreună 3 copii. După cum se știe, Valentina i-a dăruit fostului acționar de la Dinamo un baiețel, iar acum este însărcinată cu gemeni.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate