Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia! Clădirea va avea apartamente pentru turişti şi spaţii comerciale! | EXCLUSIV

Prin firmele pe care le controlează, Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Documentele arată că Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia. Afaceristul are în prezent pobleme cu legea, fiind ridicat, vineri, de procurorii DIICOT, pentru că este bănuit că ar face parte dintr-o reţea de evaziune fiscală şi spălare de bani. Ulterior, s-a hotărât punerea lui sub control judiciar pe cauţiune, suma fiind de două milioane de lei. Afacerile sale, însă, care sunt pe numele rudelor şi apropiaţilor, sunt în continuă expansiune. (vezi cum se implică Borcea în afacerile cu exploatări forestiere)


Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia. Certificatul de urbanism e valavil doi ani

“M&A Turism Litoral SRL, controlată de familia Borcea, ridică un bloc de şapte etaje în Mamaia”, a dezvăluit Ziua de Constanţa. “Daniel Marian Mirtoi a obţinut pentru M&A Turism Litoral SRL, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 3830 din 18 decembrie 2017. Actul constă în „Construire clădire cu funcţiunea apartamente colective turistice P+5-7e, cu spaţii comerciale la parter şi parcări la etajele 1 şi 2“. Imobilul va fi ridicat în staţiunea Mamaia, zona hotel Dacia. Actul eliberat de Primăria Constanţa este valabil 24 de luni”, se mai arată despre blocul ce urmează a fi ridicat în Mamaia.

fara descriere

Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia. În firme sunt băgaţi mama şi fiul lui Borcea

Actele depuse de firmele controlate de el arată că Cristi Borcea construieşte un bloc de 7 etaje la Mamaia. M&A Turism Litoral este controlată de Crimbo Gas 2000 SRL, cu 10% din capitalul social, şi Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, cu 90% din capitalul social. Elena Borcea este administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare. La rândul ei,  Crimbo GAS 2000 SRL este controlată, în acte, de Violeta Călin, cu 96,816% din capitalul social, Patrick Cristian Borcea, fiul lui Borcea, cu 0,045% din capitalul social, Elena Borcea, cu 3,139% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de comerţul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate, este Elena Borcea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate