Cristi Borcea si Valentina Pelinel, ceremonie religioasa la Budapesta! Surpriza, nasul nu va mai fi Gigi Becali! EXCLUSIV

Cristian Borcea se va casatori si religios cu Valentina Pelinel, conform unor surse WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin, Calin Perian

fara descriere

Nunta dintre Cristian Borcea si Valentina Pelinel va avea loc luna viitoare, la Budapesta, conform unor surse WOWbiz.ro. Nasii cuplului vor fi Marius Vizer si sotia lui Irina, fost componenta a trupei ASIA. Fostul sef de la Dinamo si-a oficializat relatia cu modelul in fata ofiterului starii civile in urma cu doua zile, la Primaria Voluntari. Ei au preferat sa pastreze discretia in legatura cu petrecerea de nunta si cu identitatea nasilor, care n-au fost prezenti la primarie. Astfel, cununia civila s-a facut doar in prezenta unor martori.

Se pare ca Borcea si Pelinel au optat pentru o nunta restransa, in Ungaria urmand sa ajunga doar rudele si cativa prieteni apropiati. Asta spre deosebire de ultimele mariaje ale celor doi: Cristi si Alina pe de-o parte, Pelinel si Boureanu de cealalta – avand parte de ceremonii grandioase.

Valentina si Cristian Borcea au plecat ieri din Romania, cu destinatia Bodrum, Turcia. Cei doi isi vor petrece acolo 8 zile de miere, timp in care omul de afaceri va apela si la detoxifiere. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate