Declaratii bomba ale lui Cristi Borcea dupa ce s-a cununat cu Pelinel: "Gemenii au fost conceputi in vacanta din Turcia"

Cristi Borcea si Valentina Pelinel s-au cununat acum cateva minute la Primaria Voluntari.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian, Radu Constantin

"Noi am fost uniti, acum suntem si mai uniti, suntem fericiti!", a declarat Valentina Pelinel la iesirea din Primaria Voluntari, dupa oficierea cununiei civile cu Cristi Borcea. "Gemenii au fost conceputi in vacanta din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar ma asteptam", a marturisit Borcea, care va organiza o petrecere mare un pic mai incolo, dupa ce-si va reveni complet dupa perioada petrecuta in inchisoare. "Eu aş vrea fetiţe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia şi-a spus cuvântul. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ţine mult la Valentina, să am grija de ea şi sa fim o familie până la sfârşitul vieţii", a completat milionarul. 

Conform apropiatilor, Valentina Pelinel isi va schimba si ea numele dupa cel al sotului. Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit astazi, la Primaria Orasului Voluntari, cei doi anuntand si ca fostul model este insarcinata cu gemeni! La despartirea de presa, fostul actionar dinamovist a anuntat pompos: "Plec sa o conduc acasa pe doamna Borcea". 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate