Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt la mare, la hotelul administrat de Mihaela Borcea FOTO

Borcea și Pelinel au ales să plece câteva zile la mare, la hotelul familiei.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ales să plece câteva zile la mare, la hotelul familiei din Olimp, administrat de Mihaela, prima soție a omului de afaceri. ”Zile de vară, pline de dragoste și bucurie”, a scris Valentina în dreptul fotografiei cu ea și cu Borcea sărutându-se pe terasa hotelului.  

Citeste si: Cristi Borcea, declarații în exclusivitate despre cele trei soții. Regretul cel mai mare al afaceristului: „N-am pus pe primul loc....”

Citeste si: Cristi Borcea, dependent de pastile! Decizie șocantă pentru a scăpa de acest viciu: „Cu cât trecea timpul, cu atât mărea doza”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Chiar dacă de afacere se ocupă Mihaela Borcea, un rol important în bunul mers al treburilor îl are și Valentina Pelinel, actuala soție a lui Borcea având un rol de supervizor și în cazul hotelul Boavista, din Timișoara, deținut tot de familia fostului acționar dinamovist. 

fara descriere

Muntenia Estival 2002 SA, firma prin care se derulează afacerea cu hotelul, a înregistrat, în 2018, un profit net de 274.293 de lei. Marea problemă o reprezintă datoriile, care era, la finalul lui 2018, de 9.942.348 lei, adică de aproximativ 2.150.000 de euro. Sunt cele mai mari restanţe din istoria firmei. În 2016, acestea erau de 3,7 milioane de lei, iar în 2017 de 6,7 milioane de lei.

Presa a relatat că Cristi Borcea duce de zor tratative, prin intermediar, pentru a deveni coproprietar la încă un hotel din Olimp. Tranzacția nu a fost finalizată, dar nici departe n-ar fi, conform unor surse din apropierea familiei.  Pe lângă hotel, familia Borcea are acum şi o plajă în staţiune, denumită Davos Beach, cotată la 4 stele, cu şezlonguri luxoase şi un bar.

fara descriere
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate