Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Primele declarații: „Eu nu am nicio problemă”

Cristi Borcea vrea să devină tată din nou? Ce spune despre venirea pe lume a unui nou copil

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Primele declarații


In articol:

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Primele declarații. Cristi Borcea este tatăl a nouă copii, făcuți cu trei femei diferite. Fostul acționar de la Dinamo se mândrește foarte mult cu copiii lui și susține că le-a oferit întotdeauna ceea ce au vrut. Chiar dacă a trecut prin două divorțuri, fostul deținut a încercat să fie cât mai implicat în viața copiilor săi.

”Am copii de la 1 an, până la 23 de ani. Meritul meu este că le-am oferit tot ce le trebuie, dar meritul principal a fost al mamelor”, a spus fostul acționat de la Dinamo în cadrul unei emisiuni televizate.

Citeste si: Ce imperiu pregătește Borcea. A scos de la saltea 13,5 milioane de euro

Citeste si: Cristi Borcea, în război cu ANAF-ul! Fiscul a vrut să-l lase fără bani pe afacerist în plină pandemie

Citeste si: Mihaela Borcea a fost acuzată că practică tarife de cazare uriașe la hotelul său din Olimp! Vezi răspunsul incredibil al afaceristei!

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară?

Întrebat dacă își mai dorește copii, Cristi Borcea a declarat că ține strict de Valentina Pelinel. El nu-și mai dorește alți copii, dar „nu are nicio problemă” să mai facă, dacă asta este ceea ce actuala lui soție își dorește.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă (...) Valentina este cea care se ocupă de absolut tot. Cu ea am probleme pentru că este o mamă ordonată, vrea ca totul să fie ca la carte, iar eu îi cam răsfăț pe copii”, a adăugat fostul acționar de la Dinamo.

Citeste si: Disperat că se va infecta cu coronavirus, Cristi Borcea și-a cumpărat mii de teste! Are cât pentru un spital întreg! Cine l-a dat de gol

Cristi Borcea, tată pentru a zecea oară? Primele declarații

Gigi Becali, despre nevestele finului său, Cristi Borcea: „I-am zis: Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”

Gigi Becali este nașul de cununie al lui Cristi Borcea și nu doar o dată, ci de două ori. După ce Borcea a decis că nu mai vrea să continue cu prima sa soție, Mihaela, a decis să se căsătorească cu Alina Vidica. Fostul acționar Dinamo a apelat tot la Gigi Becali pentru a-l năși, iar atunci latifundiarul care este și extrem de credincios, i-a spus scurt pe doi fiului său: „El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul. Dacă o iubești, nu o lași”

Citește continuarea AICI. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate