Cristi Marin, fostul soț al Marianei Moculescu, prins când cotrobăia prin lenjeria intimă a soției lui Leo de la Strehaia! Cum a reacționat bărbatul când a fost întrebat ce face?

Celebrul Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a întors și face din nou probleme.

cristi marin, mariana moculescu
Autor: Radu Constantin

In articol:

Cristi Marin, personaj celebru de pe vremea când se iubea cu Mariana Moculescu, a reapărut în perisaj. El și-a petrecut sărbătorile de iarnă la palatul de la Strehaia, la invitația celebrului Leo.

Cristi Marin, trimis de Leo să fure actele casei

Doar că Marin nu a fost invitat întâmplător la Strehaia ci a avut o misiune clară: să recupereze actele casei de la Anca, fosta soție a lui Leo. Asta după ce Anca și Alin (fiul ei și al lui Leo), au revenit la Strehaia pentru a petrece Crăciunul și Anul Nou acasă.

Cristi Marin
Cristi Marin căuta actele casei

Leo de la Strehaia este în conflict deschis cu prima lui soție, Anca, pentru că aceasta nu vrea să-i cedeze actele casei, pe motiv că acesta vrea s-o vândă. Aici intervine Cristi Marin, care a primit misiunea de a o urmări non-stop pe Anca și de a-i șterpeli actele.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Cristi a nimerit în sertarul cu lenjerie intimă a Ancăi

Într-o filmare postată pe Youtube, Alin, fiul lui Leo și al Ancăi, îl surprinde pe Cristi Marin cotrobăind printre sertare, în camera Ancăi de la Strehaia. Bărbatul nu a părut interesat de lucrurile personale ale femeii ci mai degrabă de acte, el fiind filmat când răsfoia mai multe hârtii. În imagini se vede însă că în respectivul sertar erau și obiecte de lenjerie intimă ale femeii.

Cristi Marin
Cristi Marin a căutat în dulapul lui Alin

”Cristi, ce faci?”, l-a speriat Alin pe fostul soț al Marianei Moculescu. Bărbatul s-a bâlbâit puin după care a emis cea mai slabă scuză: ”Făceam ordine pe aici”. Văzându-l pe Cristi că s-a speriat, Alin l-a lăsat în pace, însă după doar câteva minute l-a găsit cotrobăind în dulapul din camera lui. ”Îmi caut încărcătorul”, s-a scuzat Marin.

”Păi, la mine în dulap îl cauți?”, a întrebat fiul lui Leo.

Cristi, protejat la Strehaia de Leo

”Am văzut și eu că este un intrus printre noi, fiind vorba de Cristi. Îl văd mereu prin curte, se învârte, nu știu ce caută, urmărește ceva”, a comentat Alin, pe contul lui de Youtube.

Leo de la Strehaia, Anca, Alin
Leo de la Strehaia, Anca și fiul lor, Alin

Alin și Anca, cei care țin actele casei, nu au însă cum să se atingă de Cristi Marin, pentru că acesta este protejatul lui Leo. Toată lumea știe de ce a venit acesta la Strehaia, însă toți se prefac ”că plouă”. Cum scandalul este la ordinea zilei la Strehaia, sunt șanse mari ca situația să degenereze în zilele următoare.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela Vaida este revoltată! Ce lovitură a primit în dosarul deschis după ce a fost atacată cu bolovani: ”Mă simt în pericol în acest moment”

Un cântăreț de muzică populară, infectat cu COVID-19, a murit pe patul de spital după ce s-a tratat acasă timp de șapte zile

Cătălin Botezatu, infectat cu COVID-19. Dezvăluiri despre starea lui de sănătate: ”Mi-a fost frică”

Horoscop Zilnic Sâmbătă 17 Aprilie 2021: Taurii vor avea parte de câteva discuții mai aprinse, Gemenii au o stare foarte bună în decursul zilei de astăzi

Doliu imens în lumea muzicii din România! Un mare artist s-a stins din viață astăzi. Era infectat cu COVID-19

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Ion Ţiriac a spus multe despre Simona Halep, dar anunţul de acum e crunt. Alertă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies