Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte acum câteva zile! Fostul iubit al Andreei Mantea a trecut prin clipe teribile:„Era să mă pierdeți!"

Amicii luptătorului de MMA au aflat că Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

S-a aflat că Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte. Fostul iubit al Andreei Mantea, care are un băieţel cu vedeta Kanal D, pe David, le-a mărturisit prietenilor săi că, zilele trecute, a trecut printr-o mare cumpănă.

Citeste si: Andreea Mantea, bonă din întâmplare? Mihai Mitoşeru i-a copt-o! Sâmbătă, la “Se strigă darul”, se încing spiritele între cei doi prezentatori, în bătălia cuferelor

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Andreea Mantea, imagini senzaționale alături de fiul ei și al lui Cristi Mitrea! S-a filmat naturală, în timp ce sare în trambulină cu David

Citeste si: Cum arată și ce face acum Sorin de la Ro-Mania! Fratele lui Cristi Mitrea, declarații exclusive la Teo Show

Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte: "Mi-a trecut o sticlă de bere plină pe lângă mufă"

„Era să mă pierdeți! Mi-a trecut o sticlă de bere plină pe lângă mufă. Cădea de la etajul 4 cică. Am avut noroc”, a relatat Cristi Mitrea teribila întâmplare. (citeşte schimbul fabulos de replici dintre Andreea Mantea şi Cristi Mitrea)

Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte: „Trebuia să porţi cască de motociclist"

Nu mai e un secret că Cristi Mitrea a fost la un pas de moarte. „Trebuia să porţi cască de motociclist... Să-ți mai spună cineva că nu se moare dintr-o bere...Daca era ladă nu mai scăpai”, au postat amicii lui Mitrea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate