Cristian Comănici de la Puterea dragostei, bătut de Akebono: "I-a spart maxilarul"

Cristian Comănici de la Puterea dragostei ar fi fost bătut de Akebono. Dezvăluiri de ultim moment despre starea lui.

Distribuie pe:

Autor: Mihaela Costin

Cristian Comănici de la Puterea dragostei, bătut de Akebono
Cristian Comănici în casa Puterea dragostei


In articol:

Cristian Comănici de la Puterea dragoste, unul dintre cei mai controversați concurenți din sezonul 3, ar fi fost bătut de Akebono, colegul de competiție. Cei doi au avut o dispută, vineri, iar lucrurile au degenerat și chiar s-a ajuns la bătaie. Cristian, fratele Biancăi Comănici - câștigătoarea primelor două sezoane, ar fi fost lovit de către Akebono cu piciorul direct în maxilar.

Dezvăluirile au fost făcute de vloggerițele Reea și Tina. "Cristian și-a luat puțină bătaie de la Akebono. Și-a luat un picior, i-a spart maxilarul, s-au bătut cu tabloul. Cei doi au făcut pace apoi, după ce Akebono l-a amenințat că-l bate și la hotel.", au declarat cele două.

Cristian Comănici de la Puterea dragostei, bătut de Akebono
Bătaie la Puterea dragostei sezon 3 între Nicos și Akebono

Akebono s-a mai bătut și cu Nicos

Nu este pentru prima dată când Akebono are un conflict fizic cu un concurent din casa Puterea dragostei. Încă din prima săptămână de competiție, Nicos și Akebono s-au certat teribil și aproape că s-au luat la bătaie din cauza unor discuții mai vechi. Duelul dintre Nicos și Akebono a atins cote maxime și băieții au reușit cu greu să-i despartă.

"Ești un prefăcut. Repetentule. Emisiunea asta este de dragoste, tu ai venit să faci pe șmecherul", a strigat Nicos la Akebono, înainte de ieși nervos din platou.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Cristian Comănici de la Puterea dragostei, bătut de Akebono
Akebono în casa Puterea dragostei

Akebono, adevărul despre meseria pe care o practică

Akebono de la Puterea dragostei, pe numele real Alexandru Claudiu Laurențiu, are 27 ani, este din Galați și este instructor de fitness.

Concurentul Akebono de la Puterea dragostei își dorește alături de el o persoană fidelă, care să îi ofere dragoste și respect. Tânărul spune despre el că este optimist, încrezător în forțele proprii și se consideră foarte sufletist.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Ella, dezamăgită total de Jador în finala Puterea dragostei! ”Omul este foarte frustrat și, de multe ori, zice totul din frustrare!” Declarații incendiare exclusive!

Akebono se poate declara un bărbat norocos deoarece are o meserie pe care mulți bărbați și-o doresc. Acesta este instructor fitness, lucru care îl ajută în permanență să fie în sala de sport, înconjurat de tinere domnișoare.

Mai mult decât atât, Akebono își permite să aibă mare grijă de corpul său.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ce are de fapt în frunte Cristi Comănici de la Puterea dragostei? Ce este semnul atât de controversat

ULTIMĂ ORĂ! Ella, dezamăgită total de Jador în finala Puterea dragostei! ”Omul este foarte frustrat și, de multe ori, zice totul din frustrare!” Declarații incendiare exclusive!

Emi Pian era mort și clanul Rinu sărbătorea! A invitat vreo 20 de persoane și a tăiat un porc la câteva ore de la înmormântarea interlopului! Imaginile care nu au apărut până...

Andreea Pirui, cerută de soție de ziua ei! „Mi-am dat seama că ești femeia vieții mele”

Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies