Cristian Pomohaci a scăpat de condamnarea la închisoare cu ajutorul unui fost PSD-ist! Preotul-cântăreț a plătit o sumă uriașă pentru a-și curăța dosarul!

Fostul preot Cristian Pomohaci a scăpat de pedeapsa de închisoare cu suspendare pe care a primit-o pentru evaziune fiscală.

Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci e fericit
Autor: Radu Constantin

In articol:

Cristian Pomohaci a rămas fără pedeapsa de un an de închisoare cu suspendare. Fostul preot a reușit să profite de apariția unei legi noi care prevede aplicarea unei amenzi în cazurile de evaziune fiscală pentru sume mai mici de 50.000

de euro.

Pomohaci a plătit prejudiciul de 28.000 de euro

Interpretul Cristian Pomohaci a fost primul beneficiar al acestei legi, după ce a contestat în instanță hotărârea rămasă definitivă anul trecut, în cazul de evaziune fiscală în care a fost inculpat. Pomohaci semnase chiar un acord de recunoaștere cu procurorii, în schimbul unei pedepse mai mici. De asemenea, el achitase prejudiciul de aproximativ 28.000 de euro care i s-a imputat. Achitarea prejudiciului este prevăzut și în noua lege, în cadrul unui articol pe care Pomohaci l-a invocat în premieră pentru România.

Legea ”mai ușoară” a fost inițiată de fostul parlamentar PSD Cătălin Rădulescu, zis Mitralieră și a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis în aprilie 2021. Conform legii, condamnații pot invoca o lege mai blândă, doar în cazul în care aceasta intră în vigoare în timpul pedepsei pe care aceștia o ispășesc.

Citeste si: Cristian Pomohaci, gest macabru la înmormântarea Lidiei Bejenaru Botgros. S-a pozat la căpătâiul soției lui Botgros și a urcat imaginile pe internet: "Sinistre apucături"

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

... Și încă 40.000 de lei amendă pentru a scăpa de închisoare

Cristian Pomohaci
Cristian Pomohaci este și crescător de oi

Nu se impune înlăturarea în tot sau în parte a amenzii aplicabile, cu atât mai mult amânarea aplicării acesteia, nefiind îndeplinite prevederile art. 83 alin. 2 Cod penal, având în vedere faptul că pedeapsa cu închisoarea aplicată petentului e de dată foarte recentă, scopul aplicării acesteia care este și de reeducare, de conștientizare a pericolului social al faptei, având inclusiv o latură coercitivă, nu a fost atins”, se arată în motivarea instanței în cazul Pomohaci.

El va trebui totuși să plătească 40.000 de lei, adică 200 de zile de amendă (200 de lei ziua).

Citeste si: Lovitura dura pentru Cristian Pomohaci. A fost condamnat la închisoare! Are de dat si o suma imensa

Cristian Pomohaci a fost condamnat inițial după ce procurorii au descoperit că în perioada ianuarie 2012-octombrie 2017 nu și-a declarat o parte din ventiruile obținute din chirii. Prejudiciul calculat era de 28.000 de euro. Pomohaci a mai fost cercetat într-un alt dosar, cel de pedofilie, însă acesta a fost clasat din lipsa probelor.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Pomohaci îi cheamă acasă pe românii din Diaspora, în plină pandemie de coronavirus: „Că mai este loc de bine aici în țară la tine!” VIDEO

Cristian Pomohaci a botezat doi gemeni la Paris, îmbrăcat în veşmânt de preot, deşi a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română! VIDEO

Acuzat de abuz sexual, Nicușor Iordan a mers să ”stea de vorbă” cu Aurelian Preda! Destăinuirile cântărețului de la mormântul prietenului său

Veștile sunt bune! Acești nativi vor avea parte de surprize

Se rupe noul Guvern PSD - PNL! Marcel Ciolacu a făcut mutarea zilei: Îi urez succes

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Raed Arafat spulberă speranțele tuturor românilor. Ce se va întâmpla de sărbători: „Oamenii trebuie să înțeleagă. Situația este dificilă”

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies