Cristian Pomohaci ține piept scandalurilor și se afișează fără jenă la televizor. Cu ce artistă celebră s-a fotografiat

Cristian Pomohaci, preotul acuzat de pedofilie, nu pare a fi afectat de noile acuzații apărute în presă și se afișează fără jenă în cadrul emisiunilor.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristian Pomohaci este unul dintre cei mai controversații preoți de la noi și a fost exclus din BOR, dar cu toate acestea tot continuă să își desfășoare activitatea. 

Citeste si: Din 28 octombrie, Radio Impuls le va da românilor ”Scularea!” în fiecare dimineață

Citeste si: Bona a fost filmată de camerele video din casă în timp ce lovea cu picioarele gemenii de cinci luni de care avea grijă. Le punea mâinile la gură ca să nu-i audă nimeni țipând!

Citeste si: VIDEO | Cine vine la slujbele de exorcizare ale lui Cristian Pomohaci. Mărturia unui jurnalist care a asistat la scenele din garaj

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Cristian Pomohaci ține piept scandalurilor și se afișează fără jenă la televizor. Cu ce artistă celebră s-a fotografiat

În ciuda tuturor supozițiilor care au apărut în spațiul public, preotul pedofil nu pare afectat de articolele din presă și profesează ca și cum nimic nu s-ar întâmpla.
Cântărețul s-a fotografiat într-un platou de televiziune alături de mari artiști ai muzicii populare, semn că are în continuare apariții publice.

fara descriere

Fostul preot s-a fotografiat alături de o mare artistă a muzicii populare, Sofia Vicoveanca, dar și cu Nicolae Botgros. 

Recent, o nouă activitate de-a preotului a ieșit la iveală. Jurnaliștii de la Vice spun că au participat la ritualuri de exorcizare pe care preotul le-ar ține chiar în garajul casei sale din satul Moșuni, județul Mureș. 
La slujbele preotului ar veni oameni care au necazuri și caută alinare în cel care pretinde că are un har divin. 

fara descriere

Sute de oameni din toată țara vin la slujbele de exorcizare ale lui Cristian Pomohaci și îi dau bani pentru a scăpa de supărarea care îi apasă. 

Cristian Pomohaci a fost exclus din Biserica Ortodoxă Română în toamna anului 2017, după ce a apărut o înregistrare audio în care îi cerea unui minor să facă sex cu el, dar și mărturia unui tânăr care îl acuză că l-a abuzat sexual în copilărie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate