Cristian Tudor Popescu, despre poza în care Orban bea și fumează alături de miniștri: "Monument de prostie"

Cristian Tudor Popescu a avut doar critici la adresa premierului Orban.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

CTP, despre poza în care Orban bea și fumează alături de miniștri


In articol:

Cristian Tudor Popescu a criticat aspru postura în care Ludovic Orban și alți miniștri, au fost surprinși, de curând.
Imaginea în care premierul stă la țigară și la un pahar de bere, înconjurat de Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a fost dur taxat.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, după primele două săptămâni de relaxare: În România am reuşit să limităm impactul pandemiei

 

”Uitați-vă la poziția domnului Orban. Domnul Orban este tolănit. Nu stă. E tolănit pe acel fotoliu. Își scoate abdomenul destul de bine dezvoltat în față și trage din țigară. Asta este un alt reper vizual. Burjuiul, capitalistul, care își scoate burdihanul în față. Cuplăm asta vizual cu, mă rog, trabucul sau țigara de foi din mâna domnului Aurescu. Din nou, trabucul fiind o marcă, în caricaturile din anii 50, de pildă, era foarte popular. Burjuiul, capitalistul, cu whiskey-ul în stânga și cu trabucul în dreapta, gras și uitându-se cu dispreț, chiar cu ură la popor.” - a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

 

Ludovic Orban, amendat pentru fumat în spațiu închis și lipsa măștii

CTP, despre poza în care Orban bea și fumează alături de miniștri

Guvernul a transmis ulterior că premierul a achitat două amenzi pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, recunoscând astfel că a greșit.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Citeste si: Cristian Tudor Popescu, despre Adrian-Streinu Cercel: „Se comportă ca managerul României! Afirmațiile sale, de tip Dragnea”

 

"Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție", arată un comunicat al Guvernului.

Orban, încă o fotografie compromițătoare

CTP, despre poza în care Orban bea și fumează alături de miniștri

O nouă fotografie cu premierul Ludovic Orban care face rabat de la lege a apărut în mediul online.
Duminică, pe contul de Facebook al fostului jurnalist Cristian Vasilcoiu, Ludovic Orban este surprins din nou în imagini compromițătoare.
Și de data aceasta, Orban a fost surprins într-o ședință în timp ce fumează într-un spațiu închis.

"Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!” - a scris pe Facebook fostul jurnalist Vasilcoiu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate