Cristian Tudor Popescu, probleme de sănătate: "Am intrat pe poarta spitalului aproape complet epuizat fizic și psihic de durere"

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital cu dureri grave, însă susține că mulțumită medicilor a fost pus pe picioare, în mai puțin de 72 de ore.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

fara descriere

Jurnalistul a povestit, pe contul personal de socializare, despre problemele de sănătate din ultimele zile.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj disperat, după protestele din Piața Victoriei: ”Vă rog din tot sufletul pe toți să sunați urgent”

Citeste si: Fratele Mădălinei Manole, mesaj sfâșietor pentru victimele de la Caracal

¨Mi-au oblojit încrederea în oameni

Am intrat pe poarta spitalului Academic Ponderas ca o arătare între maimuță și om. Adică nu mergeam chiar în patru labe, ci cocoșat pe o cârjă, cam la 60 de grade. Aproape complet epuizat fizic și psihic de durere.

Am ieșit pe poarta aceluiași spital după 72 de ore, din nou homo erectus. Asta, mulțumită doctorilor: Mihai Cristescu, Adrian Săftoiu, Alina Constantin, Daniela Godoroja, unei doctorițe micuțe, drăguță și cu ochelari care mi-a stat la căpătâi când îmi era greu și pe care nu știu cum o cheamă, precum și întreg personalului ce m-a îngrijit cu omenie, în condiții de eficiență și igienă prezente în întreg așezământul.

Citeste si: Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au fost la psiholog înainte de divorț! Cum încercau să își salveze căsnicia

Mi-au reparat organismul, dar mi-au oblojit și grav avariata mea încredere în oameni.¨, a scris Cristian Tudor Popescu pe contul personal de socializare.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate