Cristina Cioran rupe tăcerea despre relația pe care o are cu tatăl fiicei ei! A spus exact ce se întâmplă între ei, la mai bine de un an de la despărțire

Vedete

Cristina Cioran rupe tăcerea despre relația pe care o are cu tatăl fiicei ei! A spus exact ce se întâmplă între ei, la mai bine de un an de la despărțire

La mai bine de un an de când și-au spus ”Adio”, Cristina Cioran dezvăluie ce relație există, de fapt, între ea și tatăl fiicei ei, Alex Dobrescu.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat și o fetiță, micuța Ema. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, însă vor fi legați toată viața de micuța lor, iar de dragul acesteia, cei doi părinți au îngropat securea războiului, în prezent înțelegându-se foarte bine.

De curând, vedeta a făcut o serie de declarații despre relația care există între ea și fostul partener de viață, explicând că își cresc fiica împreună și discută detalii legate de fetiță, chiar dacă ei nu mai formează un cuplu.

Citește și: Cristina Cioran vrea să își țină escapadele romantice departe de ochii lumii! Declarații neașteptate despre viața ei amoroasă: „Am decis să fie secret”

„Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu. Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă.

Da, locuim separat”, 
a declarat, pentru  Playtech, Cristina Cioran.

Ce spune Cristina Cioran despre o posibilă împăcare cu tatăl fiicei ei

Întrebată dacă mai există sau nu cale de împăcare între ea și Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu a exclus complet această variantă, precizând că, deocamdată, nu știe ce va fi în viitor, spunând doar că orice este posibil.

Citește și: „Sunt foarte bine” Cristina Cioran, pregătită pentru o nouă relație?! Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă în viața ei amoroasă: „Îmi place să ies”

Am fost la ziua Vicăi și ne-am revăzut acolo, la Snagov, tot la ziua ei l-am și cunoscut pe Alex acum trei ani. Avem o relație foarte bună acum și ne înțelegem foarte bine, pentru că o avem pe Ema și am ajuns amândoi la concluzia că e cea mai bună variantă.
Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce…. Unde nici cu gândul nu gândești. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui', 

a declarat Cristina Cioran, pentru  Unica.ro.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu

[Sursa foto: Instagram]