Cristina Ich și Alex Pițurcă, botez la un castel din Franța: „Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești”

Cristina Ich și Alex Pișurcă s-au gândit deja unde va avea loc botezul fiului lor. Evenimentul se va desfășura în Franța.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă


In articol:

Cristina Ich și Alex Pițurcă își vor creștina copilul în curând. Frumoasa moldoveancă a spus inițial pe pagina ei de Instagram că Noah Alexandru nu va fi botezat în România și că își dorește un eveniment ferit de ochii presei și ai criticilor. În plus, nu intenționează nici să publice imagini de la fericitul eveniment.

Cristina Ich și fiul ei și al lui Alex Pițurcă
Cristina Ich și fiul ei și al lui Alex Pițurcă

„Să nu vă mai faceți griji, că  nu o să mai fac expuneri, vă las cu alții care, vorba unei fete, mai au puțin și arată cum schimbă scutecul la bebeluș… O să urmeze botezul și nici de acolo nu voi posta! Bine că nu este în România”, a scris Christina Ich. 

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Motivul pentru care Cristina Ich și Alex Pițurcă nu mai sunt prieteni pe Instagram

Cristina Ich și Alex Pițurcă
Cristina Ich și Alex Pițurcă

Cristina Ich și Alex Pițurcă, botez la un castel din Franța

Cristina Ich a dezvăluit că botezul va avea loc în Franța, la un castel. Frumoasa iubită a lui Alex Pițurcă a spus din nou că nu își dorește ca acest eveniment să fie făcut public, ci vrea să fie alături de cei dragi, în cadrul unui eveniment restrâns.

„Nu vreau să-l fac în țară pentru că o să iasă haos. Acest eveniment este ce mi-am dorit eu de când eram mică. Va avea loc într-un loc special, la un castel din Franța. Să vedem cum rezolvăm pentru că se închiriază destul de greu, sunt multe cereri. Vreau să fie discret și ferit de ochiul presei. Aveam și o variantă în București, la un luxos hotel, dar aici o să iasă haos. O să fie un eveniment extrem de restrâns.

Nu o să fie nimic extraordinar.Nu m-am gândit nici la rochiță. Nu o să fie cu muzică populară și nici cu produse românești. Din meniu nu o să facă parte sarmalele, nu pentru că nu îmi plac, dar nu o să mă car cu oala de sarmale până în Franța”, a declarat Cristina Ich pentru Cancan.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate