Cristina Șișcanu, declarația care a șocat înainte de a pleca la Survivor România! ”Îmi tremură inima!” Ce a determinat-o să facă o asemenea afirmație cutremurătoare

Cristina Șișcanu a plecat la Survivor România plină de teamă de ce ar urma să i se întâmple în Republica Dominicană

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Cristina Șișcanu este una dintre concurentele din echipa Faimoșilor de la Survivor România. Frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu a intrat în această competiție foarte încrezătoare în propriile forte, ba chiar cu gândul de a câștiga competiția din Republica Dominicană!

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Augustin Viziru imediat după ce a început emisiunea „Survivor România”

Citeste si: Fotbalistul Cristian Daminuță a devenit tătic! Sportivul este pe culmile fericirii. "Eroina împreună cu sufletul meu"

Citeste si: Cristian Pomohaci lovește din nou. Scandal uriaș. Ce avea de gând să facă de Ziua Național - evz.ro

Citeste si: OMS trage un semnal de alarmă: “Vaccinurile nu vor ajunge la timp” - bzi.ro

Citeste si: Vedetele de la Survivor, așa cum nu au mai fost văzute vreodată! Cristina Șișcanu și Ruby, pline de noroi, în jungla din Republica Dominicană

Ce a spus Cristina Șișcanu despre participarea la Survivor România! ”Nu am defecte care să mă împiedice să înving”

”Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foare ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Surviror România este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”, a spus Cristina Șișcanu în timp ce se afla încă în București, înainte de a se aventura în cel mai tare show de supraviețuire, departe de casă și de familia ei.

Cristina Șișcanu a plecat în lacrimi la Survivor România! ”Nici nu mai știam pe ce lume sunt”

Cu toate aceste declarații optimiste, Cristina Șișcanu a plecat în lacrimi la Survivor Romaâni.Îmi tremură inima ca a unui iepure! Știu că mă îmi va fi greu acolo, fără hrană, fără condiții, de dorul copilului meu. În plus, eu nu sunt o sportivă din fire și nici o persoană care să trăiască după reguli stricte. Doar o singură data în viața mea, am făcut o detoxifiere, timp de o săptămână, și după aceea, nici nu mai știam pe ce lume sunt! De atunci, am preferat să nu mai încerc nimic de genul acesta. În plus, îmi este frică de insecte, de lighioane, Doamne ferește să mi se întâmple ceva. De acum, am palpitații”, a spus faimoasa la emisiunea”Ștafeta mixtă”, de la WOWbiz.ro

Mădălin Ionescu a preluat conturile de socializare a Cristinei Șișcanu și a postat filmulețul cu Petra și pe contul de Instagram al Cristinei. ”Baby... să nu plângi... Petra s-a bucurat enorm că te-a văzut. Ea nu percepe tensiunea acestor momente și nici nu o voi lăsa sa poarte tristețe in sufletul ei. Te iubim!”, a scris Mădălin Ionescu în dreptul postării de pe pagina de Instagram a Cristinei Șișcanu. 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Calendar ortodox 26 noiembrie! Mare sfânt celebrat azi! Cui trebuie să îi spunem La mulți ani

Cea mai bună salată de vinete din lume! Rețeta perfectă. E gata în mai puțin de o oră

Cristina Șișcanu, în lacrimi la Survivor România! A izbucnit în plâns din primul episod

Ce iubită sexy are Cezar Juratoni de la Survivor România! Tatiana şi Cezar formează un cuplu de peste 6 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies