Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Augustin Viziru imediat după ce a început emisiunea „Survivor România”

Fanii lui Augustin Viziru au avut parte e o surpriză de mari proporții pe contul de Instagram al actorului.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

Augustin Viziru

Fanii de pe Instagram ai lui Augustin Viziru au fost surprinși să vadă că actorul a pornit un clip video în direct, având în vedere că el a plecat deja în competiția din Republica Dominicană. 

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Dramă, un cunoscut actor român se află pe patul de moarte! ”Are nevoie neapărată de sânge! După un transplant de rinichi, a făcut o infecție la plămâni și zace în spital” 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, dată dispărută de către Livian: "Am căutat-o peste tot"

Citeste si: Adi Minune, accident teribil în Capitală! Evenimentul nefericit a avut loc în urmă cu câțiva ani

Ce a apărut pe contul de Instagram al lui Augustin Viziru imediat după ce a început emisiunea „Survivor România”

Însă în cadru nu a apărut Augustin Viziru așa cum s-ar fi așeptat, ci buna lui prietena, Doinița Oancea, care a declarat că ea se va ocupa de contul lui Augustin Viziru pe perioada competiției Survivor România. 

doinita oancea

„Eu sunt cea care se ocupă de contul lui de social media, de Instagram și de Facebook. M-am gândit să fac acest live ca să vă spun că tocmai a început emsiunea.”, a spus Doinița Oancea la începutul live-ului. 

doinita oancea

Internauții au avut un mare șoc când au văzut pe altcineva pe contul de Instagram al actorului și s-au gândit că nu văd bine, dar Doinița le-a explicat imediat situația. 

„Eu sunt Viziru. Da, ați intrat bine, ați intrat pe contul lui, nu pe contul altcuiva. Sunt foarte curioasă să văd ce se întâmplă în cadrul acestei emisiuni.”, a mai spus Doinița Oancea. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate