Cristina Șișcanu o face praf pe Oana Zăvoranu: „Ea a moștenit averea, noi ne chinuim”

Cristina Șișcanu nu a avut cuvinte deloc frumoase despre Oana Zăvoranu. Soția lui Mădălin Ionescu a reacționat, după ce actrița și-a spus părerea despre alăptatul în public.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Un scandal uriaș a izbucnit între Oana Zăvoranu și Cristina Șișcanu, după ce actrița a vorbit despre alăptatul în public. Cele două vedete au păreri diferite în legătură cu acest subiect și au ajuns să-și spună cuvinte dure.

„Mie mi se pare un act grotesc, care îmi produce greață și vomă în același timp. Nu cred că sânul unei femei, indiferent dacă este pentru alăptat, trebuie să fie văzut de toți trecătorii dintr-un parc. Nu mi se pare normal”, a spus Oana Zăvoranu în urmă cu doi ani, declaraţie care a atras replici dure în spaţiul public.

fara descriere

Cristina Șișcanu a reacționat la cuvintele spuse de Oana Zăvoranu

„Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap”, a spus Cristina Șișcanu, dându-i replica Oanei.

Citeste si: Andreea Bălan, mărturisiri sincere despre viața ei! „Din exterior, totul pare roz, dar lucrurile nu stau chiar așa”

Citeste si: Adela Popescu, schimbare de look! Fanii au fost impresionați de cum arată acum

fara descriere

Mai mult, soția lui Mădălin Ionescu a continuat să spună cuvinte deloc frumoase despre Oana.

„Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a mai spus Cristina.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate