Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Cristina Șișca nu s-a dedicat familiei sale în ultimii ani și celor tre copii pe care îi crește cu Mădălin Ionescu.

Autor: A.M.

In articol:

Cristina Șișca nu s-a dedicat familiei sale în ultimii ani și celor tre copii pe care îi crește cu Mădălin Ionescu: cei doi din căsnicia anterioară a fostului prezentator TV și fetița pe care o au împreună, Petra.


După experiența din Dominicană, Cristina Șișcanu și-a schimbat anumite tabieturi și a făcut câteva schimbări la ea. Alimentația a fost prima de care s-a ocupat.
Într-o postare pe contul ei de instagram, Cristina Șișcanu a mărturisit că a renunțat să mai gătească și nu mai suportă nici măcar ideea de a avea multă mâncare în casă, spre deosebire de mama și de soacra ei care mereu vin cu profizii în vizită la ei.


"Mă irită subiectele acestea despre mâncare. Noi fiind o familie mare, trebuie să știm meniul din casă, cine, ce mănâncă. Și mamele noastre sunt tot timpul cu mâncărurile. Și mama lui Mădălin când vine aduce prăjituri, mâncare, iar eu fug de mâncare.
Pentru că mi-am dat seama și la Survivor că nu avem nevoie de așa multă mâncare. Corpul nostru rezistă foarte bine și cu puțină mâncare, din acest motiv nici nu mai gătesc cum o făceam înainte", a spus Șișcanu.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Cum a fost viața la Survivor România pentru Cristina Șișcanu! ”Nu am mâncat patru zile!”

La trei săptămâni de la eliminarea de la  Survivor  România,  Cristina Șișcanu  a dezvăluit o serie de detalii, pe care oamenii nu le-au văzut pe micul ecran. Faimoasa a spus clar ce a însemnat această experiență pentru ea și cât de greu a putut să îi fie în Republica Dominicană.

Vedeta a dat și mai multe detalii la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată pe facebook-ul WOWbiz.ro, punând accent pe felul în care se hrănea pe insulă.  Cristina Șișcanu a spus cât timp nu a mâncat la Survivor România, dar a și menționat că, pentru ea, în acel moment, lipsa alimentelor nu o afecta.  ”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi... nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”,  a dezvăluit faimoasa la WOWbiz.ro, apoi a mai specificat faptul că, în ciuda tuturor acestor lipsuri, i-a oferit lingura de orez unui alt coleg din competiție.

 

”Nu ne sp ă lam, doar  î n mare! Nevoile   î n jungl ă, pe unde apucai, cu frica s ă  nu te mu ș te cineva!  Ș i înc ă  ceva, Survivor Rom â nia este la primul sezon. Nu confunda ț i cu  Exatlon. Condi ț iile de trai sunt mult mai grele la Survivor, decât la Exatlon”,  a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, răspunzând la întrebarea unui fan.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Filmulețele indecente care au șocat-o și pe Ruby! Cum a reacționat artista: "Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva...Nu sunt eu!"

Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege...

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Bomba dimineții despre ȚIRIAC! Nimeni nu se aștepta la asta de la miliardar. Abia acum s-a aflat

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Culiță Sterp, condamnat la închisoare. A omorât un om și a ținut totul ascuns?

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies