Cristina Șișcanu, observație la adresa soacrei: "Mă irită subiectele astea despre mâncare"

Cristina Șișca nu s-a dedicat familiei sale în ultimii ani și celor tre copii pe care îi crește cu Mădălin Ionescu.

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

Cristina Șișca nu s-a dedicat familiei sale în ultimii ani și celor tre copii pe care îi crește cu Mădălin Ionescu: cei doi din căsnicia anterioară a fostului prezentator TV și fetița pe care o au împreună, Petra.
După experiența din Dominicană, Cristina Șișcanu și-a schimbat anumite tabieturi și a făcut câteva schimbări la ea. Alimentația a fost prima de care s-a ocupat.
Într-o postare pe contul ei de instagram, Cristina Șișcanu a mărturisit că a renunțat să mai gătească și nu mai suportă nici măcar ideea de a avea multă mâncare în casă, spre deosebire de mama și de soacra ei care mereu vin cu profizii în vizită la ei.


"Mă irită subiectele acestea despre mâncare. Noi fiind o familie mare, trebuie să știm meniul din casă, cine, ce mănâncă. Și mamele noastre sunt tot timpul cu mâncărurile. Și mama lui Mădălin când vine aduce prăjituri, mâncare, iar eu fug de mâncare.
Pentru că mi-am dat seama și la Survivor că nu avem nevoie de așa multă mâncare. Corpul nostru rezistă foarte bine și cu puțină mâncare, din acest motiv nici nu mai gătesc cum o făceam înainte", a spus Șișcanu.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Cum a fost viața la Survivor România pentru Cristina Șișcanu! ”Nu am mâncat patru zile!”

La trei săptămâni de la eliminarea de la Survivor România, Cristina Șișcanu a dezvăluit o serie de detalii, pe care oamenii nu le-au văzut pe micul ecran. Faimoasa a spus clar ce a însemnat această experiență pentru ea și cât de greu a putut să îi fie în Republica Dominicană.

Vedeta a dat și mai multe detalii la emisiunea ”Ștafeta mixtă”, difuzată pe facebook-ul WOWbiz.ro, punând accent pe felul în care se hrănea pe insulă. Cristina Șișcanu a spus cât timp nu a mâncat la Survivor România, dar a și menționat că, pentru ea, în acel moment, lipsa alimentelor nu o afecta. ”Era greu, foarte greu, mai ales pentru colegii mei bărbați. Eu eram obișnuită cu dietele, și mă descurcam, dar unii dintre noi... nu. Vă pot spune că, timp de patru zile, nu am mâncat nimic în junglă și mergeam la concurs. Nu am câștigat probele și nu aveam hrană. Îmi amintesc că, la un moment dat, războinicii au dorit să ne dea din rația lor, le era probabil milă de noi, dar regulamentul nu permitea”, a dezvăluit faimoasa la WOWbiz.ro, apoi a mai specificat faptul că, în ciuda tuturor acestor lipsuri, i-a oferit lingura de orez unui alt coleg din competiție.

 

”Nu ne spălam, doar în mare! Nevoile în junglă, pe unde apucai, cu frica să nu te muște cineva! Și încă ceva, Survivor România este la primul sezon. Nu confundați cu Exatlon. Condițiile de trai sunt mult mai grele la Survivor, decât la Exatlon”, a scris Cristina Șișcanu pe Instagram, răspunzând la întrebarea unui fan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Filmulețele indecente care au șocat-o și pe Ruby! Cum a reacționat artista: "Nu-mi vine să cred că a apărut așa ceva...Nu sunt eu!"

Concurentii “Survivor Romania”, la o luna dupa ce au ajuns in jungla dominicana! Cat de mult s-au schimbat Faimosii si Razboinicii si cum si-a pus amprenta conditiile vitrege...

Pătrunjelul, planta minune folosită incorect de români. Mihaela Bilic dezvăluie: Este mai bun ca citricile și spanacul. Iată cum trebuie consumat

Grațiela Duban, scandal uriaș cu Elena Ionescu: „Câte melodii ai scos? Știi câte premiere am scos eu?”

Cristina Șișcanu, război total cu cei care o înjură pe Facebook! ”Sunteți monitorizați de avocatul meu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies