Cristina Şişcanu, şocată de comportamentul unor bărbaţi! I-au trimis poze deocheate cu ei! Vezi cum a reacţionat vedeta!

Cristina Şişcanu, şocată de comportamentul unor bărbaţi! I-au trimis poze deocheate cu ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu sunt împreună de mai bine de nouă ani şi au făcut multe sacrificii în numele iubirii lor. O perioadă au fost blamaţi, criticaţi şi chiar ostracizaţi, dar modul în care au luptat cu toate resursele pentru dragostea lor le-a adus până la urmă respectul şi aprecierea tuturor.

Citeste si: Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, şocaţi de ultimul "hobby" al fetiţei lor. Uite ce face micuţa Petra la doar un an şi jumătate. "Are o personalitate foarte puternică"

fara descriere

Astăzi, protagoniştii noştri sunt foarte fericiţi alături de fetiţa lor, Petra, şi de copiii lui Mădălin din prima căsnicie. Totuşi, frumoasa jurnalistă a recunoscut, în emisiunea ei, Cristina Şişcanu Show că, recent, a fost copleşită de un sentiment de...gelozie.

Cristina Şişcanu, şocată de comportamentul unor bărbaţi!"Rămân fără cuvinte!"

"S-a întâmplat de curând, de Sărbători. Mădălin a primit un mesaj pe whatsapp şi şi-a ascuns repede telefonul în buzunar, apoi s-a dus imediat la baie. Eu am intrat atunci să văd dacă e "online" şi nu era. Apoi, când a revenit de la toaletă, l-am rugat să-mi dea telefonul, să-mi trimit câteva poze şi am văzut că de fapt a primit un mesaj de la o doamnă doctor, dar genul acela de mesaj pentru toată lista, nimic nelalocul lui. M-am simţit penibil, vă daţi seama. Nu ştiu de ce am fost geloasă, nu-mi dau seama. O să investighez...", le-a spus vedeta invitaţilor ei, Tavi Clonda şi Daniela Gyorfi.

fara descriere

In aceeaşi emisiune, Cristina Şişcanu, amuzată şi puţin jenată, le-a spus interlocutorilor ei că primeşte multe mesaje şi poze deocheate de la bărbaţi care o urmăresc pe reţelele de socializare.

Citeste si: Adevărul despre silueta Cristinei Şişcanu. Vezi cât a slăbit vedeta şi câte kilograme are acum. Uite ce mănâncă în fiecare zi

"Rămân fără cuvinte când mă trezesc cu astfel de poze şi mesaje. Nu mai ştiu cum să le dau mai repede "block" expeditorilor", a povestit moderatoarea.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate