Cristina Țopescu e hărțuită după moarte de statul român! Fiscul i-a trimis notificare să își plătească impozitele și figurează în continuare ca reclamant într-un proces!

Cristina Țopescu e hărțuită după moarte, numele ei apărând în mai multe documente oficiale.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Cristina Țopescu e hărțuită după moarte, care a survenit în ultimele zile ale lui 2019. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov nu a ținut cont de decesul Cristinei, astfel că, pe 10 februarie 2020, la o lună și jumătate de la dispariția ei, a trimis, pe numele acesteia, la adresa din Balotești, o „decizie de regularizare a contribuțiilor asigurărilor sociale și sanatate”, act care fusese emis pe 26 septembrie 2019. Cristina Țopescu a realizat venituri din activități independente, care trebuie impozitate. (vezi ce s-a ales de Sissi, cățelușa Cristinei Țopescu)


In articol:

Citeste si: De ce Cristina Topescu nu a fost sunata de mama ei de Anul Nou? S-a aflat totul

Citeste si: S-a aflat ce a făcut în minister Cristina Țopescu în ultima ei zi de lucru! Vedeta tv a fost găsită fără suflare pe 12 ianuarie, în casa ei din Otopeni

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: De ce a locuit Cristina Țopescu un an fără părinți? Imagini în premieră din copilăria vedetei găsite moarte

Stabilirea și regularizarea contribuției de asigurări sociale de sănătate datorată de persoanele fizice se fac pe baza declarației de venit estimat/normei de venit și a declarației privind venitul realizat/declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, precum și pe baza informațiilor din evidența fiscală. O altă situație stranie are loc la Judecătoria Sectorului 2 București. Pe 26 iunie 2019, Cristina  a dat în judecată mai multe companii din domeniul mass-media, obiectul procesului fiind acțiune în răspundere delictuală.

Cristina Țopescu e hărțuită după moarte. Judecătorii au luat act de deces 

Procesul a avut două termene amânate cât timp Cristian a trăit, pe 2 septembrie 2019 și pe 6 noiembrie 2019. Pe 29 ianuarie 2020, la o lună după moartea ei, a fost un nou termen, când judecătorii au luat act de deces și au dat soluția: „pentru a se indica moştenitorii acordă termen la data de 01.04.2020”. Din cauza pandemiei de coronavirus, procesul a fost amânat pentru data de 5 mai 2020. Moștenitorii Cristinei, probabil frații ei, nu apar, încă, ca parte în proces, reclamant figurând în continuare Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie 2020, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București.  Potrivit Poliției, în cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Văduva lui Cristian Țopescu, mesaj emoționant: ”Ar fi fost ziua lui. Ne gândim la el!”

Fratele de la Milano al Cristinei Ţopescu a băgat spaima în apropiaţi din cauza coronavirusului: „Să nu iei vreun virus, te rog!”

Cutremur pe scena politică! Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda divorțează. Acuzații extrem de grave (SURSE)

Ce sexy este fosta cumnată a Cristinei Ţopescu! Raluca e fotomodel la 40 de ani şi se află în plin divorţ de Cristi, fratele Cristinei!

Fratele Cristinei Ţopescu a făcut senzaţie pe străzile din Milano! Vezi ce ţinută a purtat Sebastian!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies