CTP: Intrebarile mele pentru Andreea Esca. Este infectată cu coronavirus? Sunt contaminați și membri ai familiei?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are mai multe întrebări pentru Andreea Esca, după evenimentele recente din ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

CTP: Intrebarile mele pentru Andreea Esca. Este infectată cu coronavirus? Sunt contaminați și membri ai familiei?


In articol:

FOTO: Captură Digi24

Știrista Andreea Esca pare să fie infectată cu coronavirus, însă mulți așteaptă un răspuns oficial din partea prezentatoarei. Până atunci, Cristian Tudor Popescu are mai multe întrebări pentru Andreea Esca.

Citeste si: Anchetă în cazul petrecerii de la mare la care au participat zeci de influenceri

Citeste si: VIDEO | Scene șocante surprinse la metrou! Tânăr încătușat de polițiști și luat cu forța din tren pentru că nu purta masca corespunzător

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Atenţie! Un text fals, „semnat” de Raed Arafat circulă pe internet! „Emailuri trimise de la o adresă similară cu cea a guvernului lasă impresia că se cer raportări false de la DSP-uri

Citeste si: Coronavirus România. Au fost înregistrate 413 cazuri noi de COVID-19. Care sunt judeţele cu cele mai multe cazuri

CTP: Intrebarile mele pentru Andreea Esca. Este infectată cu coronavirus? Sunt contaminați și membri ai familiei?

Cristian Tudor Popescu, întrebări pentru Andreea Esca

"1. Dată fiind magnitudinea ei ca persoană mediatică și faptul că este vorba de o afecțiune care privește sănătatea publică, sunt foarte mulți cei care ar dori să cunoască realitatea, nu speculații ale presei cancaniere. Prin urmare, n-ar fi bine să comunice ea însăși publicului starea medicală în care se află?

2. Regretă faptul că a participat la evenimentul monden de pe litoral?

3. Dacă se dovedește că are covid 19, crede Andreea că asta ar putea – tot răul spre bine – să mai limpezească mințișoarele celor care zbierau aseară, fără mască, în Piața Victoriei, că virusul nu există?

4. Și o întrebare pentru dumneavoastră, stimați cititori: oare câți dintre manifestanții din Piața Victoriei împotriva „lagărului medical” și doctorilor-dictatori Nelu Tătaru, Raed Arafat, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Géza Molnár, Beatrice Mahler, credeți că s-au numărat printre cei 600.000 de oameni care au demonstrat în 2017 nu numai în Piața Victoriei împotriva asaltului sălbatic asupra democrației și statului de drept și încercării de reinstaurare a unei dictaturi personale în această țară?", sunt întrebările lul Cristian Tudor Popescu pentru Andreea Esca.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate