Cu câți bani vinde Dorian Popa o casă din complexul construit de el? Primele locuințe anunțate în "Hâtz Residence"

Dorian Popa a dat lovitura în afaceri! Nu mai este mult până când artistul va da startul vânzărilor locuințelor pe care le construiește în Domnești.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Dorian Popa va da startul vânzărilor locuințelor pe care le construiește în ansamblul ”Hâtz Residence” din Domnești.

Așadar, recent, artistul a anunțat prețul unei case, iar cine este în căutarea unui cămin și va dori să achiziționeze o locuință în cartierul lui Dorian Popa va trebui să scoată mulți bani din buzunar. 

La ce sumă ajunge o casă în complexul lui Dorian Popa

Dorian Popa reușește să realizeze tot ce își propune. Astfel, așa cum a promis, artistul s-a apucat de ceva timp de casele din cartierul lui și ușor, ușor ansamblul rezidențial prinde contur, iar locuințele vor fi date spre folosință în viitorul apropiat.

Dorian Popa, percheziționat de polițiști înarmați cu mitraliere! „M-am dus spre ei cu mâinile sus”. Vedeta a trăit spaima vieții

Astfel, după ce a construit o casă de la zero în Domnești, încântat fiind de zonă și de locul respectiv, cântărețul a mai achiziționat câteva terenuri din jurul locuinței sale și și-a propus să construiască un cartier cu vile. Casele se apropie de finalizare, Dorian Popa declarând recent că locuințele sunt la roșu deocamdată, urmând să pună acoperișul și termopanele la toate casele, iar mai apoi să înceapă

lucrul în interiorul acestora.

Citeste si: Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ei bine, cât despre achiziția unei case din complexul ”Hâtz Residence”, o locuință ar ajunge undeva la suma de 140.000-150.000

de euro, potrivit declarațiilor lui Dorian Popa.

 „Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă, pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni de business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior.

O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a spus Dorian Popa pentru Click.ro. 

Mai mult decât atât, artistul păstrează frecvent legătura cu fanii lui, iar recent, pe platforma YouTube, acolo unde postează mereu videoclipuri, în cel mai recent clip al său despre cartierul ce se află în construcții, Dorian Popa le spunea internauților că a plătit o factură de nici mai mult, nici mai puțin de 34.000 de euro pentru viitorul său ansamblu rezidențial.

Cu câți bani vinde Dorian Popa o casă din complexul construit de el?

Dorian Popa

[Sursa foto: Captură Video]

Artistul a investit peste 500.000 de euro în complexul ”Hâtz Residence”

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa dezvăluia suma colosală pe care a investit-o în ansamblul rezidențial ce se află încă în construcții. Așadar, artistul spunea că investiția se ridică la peste 500.000 de euro, însă este extrem de mândru, asta pentru că locuințele vor fi calitative. 

Dorian Popa, pregătit să devină tată: "Voi fi mai strict și mai restrictiv"

„Aștept ziua în care toate aceste investiții se vor întoarce. Cât de frumoasă o să fie ziua aia. În domeniu ăsta nu e deloc ușor să investești, dar este frumos, este al naibii de recompensant, dar este extrem de greu. Greu pentru că bagi, bagi, bagi, mai ales când lucrezi în stilul în care lucrăm noi. Este foarte greu pentru că investiția este colosală. Am trecut cu brio de investiție… peste 500.000 de euro. Atât am investit până acum în Hâtz Residence, ce am lucrat la căsuțe și terenuri, dar este investiție de prima mână, casele ies supercalitativ, iar noi suntem extrem de fericiți de ceea ce oferim și mai ales de ce vom oferi viitorilor clienți Hâtz Residence”, a mărturisit artistul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

„Te așteptăm acasă” Adrian Alexandrov, mesaj neașteptat de ziua de nume a Elenei Udrea! Când s-ar putea întoarce în România

„Îi fac zilnic micul dejun” Sora Elenei Gheorghe, surprize în lanț de ziua onomastică a artistei. Ce i-a pregătit familia | EXCLUSIV

Petreceri în familia Elenei Merișoreanu. Celebra interpretă de muzică populară și membrii familie își serbează onomastica alături de prieteni | EXCLUSIV

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

CUTREMUR TOTAL la granița cu România! Anunțul venit chiar acum din Ucraina: "În zona de interes a Basarabiei"

Câţi bani a cheltuit Bianca Drăgușanu pentru un eveniment! „Doar una dintre brăţările mele a costat 36.000 euro”

Legătura dintre Ceaușescu și Putin. Buncărele celor doi dictatori și moartea sub zidul WC-ului

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies