Cu cine își petrece timpul Raluca de la Puterea Dragostei de când Ricardo a părăsit emisiunea! S-au plimbat împreună toată ziua

Ricardo a plecat de la Puterea Dragostei. De când el a părăsit Istabul, iată cu cine își petrece timpul Raluca.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

fara descriere

Raluca de la Puterea Dragostei a rămană singură în Istanbul. Ricardo s-a întors în România și se pregătește să plece în Statele Unite ale Americii, pentru a-și urma visul. Cei doi concurenți nu au renunțat, însă, la relație, ci speră ca această perioadă să-i unească și să le facă dragostea mai puternică.

Citeste si: Promo Puterea dragostei. S-a ajuns la amenințări! Iancu a răbufnit la Zănoagă "Ai grijă cum vorbești! Cocoșelule" - Jador: "A venit unul, în sfârșit, care să-ți dea una în gură"

fara descriere

Deși a fost devastată de plecarea lui Ricardo, Raluca a găsit puterea de a zâmbi din nou. Tânăra își petrece timpul în compania noii concurente, Ana-Maria Lintaru. Dacă judecăm după imaginile publicate pe rețelele de socializare, s-ar putea spune că între ele a început să se lege o frumoasă prietenie. Recent ele au ieșit împreună la plimbare prin Istanbul și au publicat mai multe fotografii și filmulețe.

Citeste si: După ce s-a mutat într-un triplex de 200.000 de euro din Capitală, Ruby a făcut anunțul: ”I-am făcut dormitor copilului”

Citeste si: Andreea Mantea l-a filmat din nou pe fiul ei! David s-a îndrăgostit și suferă: „O iubesc de gât, ușor, să nu vomite!” VIDEO

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! S-a aflat abia acum: „Trebuie să ne înțelegem bine, avem un copil de crescut împreună”

fara descriere

Raluca de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant după ce Ricardo a părăsit emisiunea!

„Totul se întâmplă cu un scop în această viață! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că te-am întâlnit! Sper ca această etapă să ne întărească relația noastră și să ne facă să avem încredere unul in celălalt! Eu am să lupt pentru iubire până în pânzele albe! Te voi aștepta să te intorci înapoi din America și să ne clădim ceva frumos împreună! Luptați pentru iubire!”, a scris ea în dreptul fotografiei cu ea și Ricardo, care a strâns aproape 50.000 de aprecieri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate