După ce s-a mutat într-un triplex de 200.000 de euro din Capitală, Ruby a făcut anunțul: ”I-am făcut dormitor copilului”

Ruby și Robert vor avea un copil? Artista a făcut anunțul, după ce s-au mutat în casă nouă!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Ruby și Robert sunt foarte norocoși că se au! Cei doi se iubesc foarte mult. Ruby s-a mutat recent într-un triplex din Colentina pe care nu a dat mai puțin de 200.000 de euro. Mai mult decât atât, artista se află încă în ”mutări”, iar piesele de pe noua ”tablă de șah” trebuie puse corect!

Cântăreața, pe de altă parte, a mărturisit că, având destul spațiu, i-a făcut și lui Robert o cameră, specială pentru a se juca, dar și...camera copilului!

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Roxanei de la Puterea dragostei: "A venit timpul"

Citeste si: Florin Pastramă a spus adevărul despre Mihaela Rădulescu, după încheierea competiției la fermă

Citeste si: Anunț incredibil! O instituție publică din Botoșani angajează spălătoreasă cu studii superioare

„A fost dorința mea, am văzut o poză pe Instagram cu oglinda pe tavan și am vrut și eu să-mi fac selfieuri. Dacă s-ar pune acum în genunchi (n.r. Robert, iubitul ei), aș vrea să vină cu un mare inel și cu o maimuță. Nu mă lasă să îmi iau maimuță. I-am făcut dormitor copilului, dar momentan stă mamaie în el care, se comportă ca un copil la 80 de ani. Sus e camera de joacă a lui Robert pentru că Robert nu are toți boii la bicicletă, e un copil ca și mine și are nevoie de un spațiu dedicat pentru asta”, a spus Ruby la o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: