Cu cine s-a fotografiat Nella după ce Ionuț Jaguarul a vorbit despre despărțirea lor? FOTO

Nella Angheluță este fosta soție a finalistului Exatlon, Ionuț Sugacevschi, alintat ”Jaguarul”.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Săptămâna trecută, invitat în emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”, difuzată joi pe facebook-ul WOWbiz.ro, Ionuț Sugacevschi, alintat ”Jaguarul”, a vorbit și despre căsnicia cu Nella Angheluță, femeia de care s-a despărțit după ce s-a întors din Republicas Dominicană, la finalul primului sezon Exatlon”După două săptămâni de Exatlon, fosta mea soție era geloasă! Am aflat la întoarcerea în țară că o deranja atunci când, la victorii, luam în brațe, de bucurie, fetele din echipa mea! A fost ciudat să văd acest lucru, în condițiile în care acolo erai foarte fericit în momentul în care câștigai pe traseu, nu se punea problema de vreo apropiere de alt gen, exclus! Dar, în fine, așa a fost să fie”, a mărturisit ”Jaguarul”.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de Instagram al Andreei Zaragiu după ce a fost eliminată de la Exatlon - Iulia Aradi a dat like

Citeste si: Exatlon. Primele declarații ale Andreei Zaragiu după eliminare

Stabilită în Belgia, Nella Angheluță se bucură în continuare de mult succes în mediul virtual, adunând aproape 20000 de urmăritori pe rețelele de socializare. Zilele trecute, Nella s-a fotografiat fericită cu un băiețel, probabil copilul unui amic, imaginea adunând repede sute de like-uri din partea prietenilor virtuali ai fostei neveste a lui Ionuț Sugacevschi. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: