Mihaela Popescu a spus adevărul despre relația pe care o are cu Cosmin de la Exatlon! ”Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat la întoarcerea mea în țară!” Declarații exclusive ale războinicei la trei săptămâni de la eliminare

”Războinica” Mihaela Popescu trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu fostul ei coleg, Cosmin

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

În urmă cu trei săptămâni, Ana Mihaela Popescu a fost eliminată de la Exatlon, în urma unui duel controversat cu Iulia Aradi. Disputa dintre cele două ”războinice” a lăsat multe semne de întrebare, iar motivul vehiculat ar fi fost Cosmin, fostul component al echipei albastre, bărbatul la care tânăra ar fi dorit să se întoarcă în țară cât putea de repede.

”Știu că s-a vorbit mult pe marginea unei legături amoroase pe care eu aș fi avut-o în competiție cu Cosmin! Însă, acolo noi am fost doar prieteni. Este adevărat că am stat mai multă vreme împreună, fiindcă ne înțelegeam destul de bine și ne sprijineam în pustietatea aceea sau pe traseu, dar  de o iubire în Republica Dominicană nici nu a fost vorba, așa cum s-a vehiculat”, a declarat Mihaela Popescu la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia”, difuzată pe facebook-ul WOWbiz.ro!

Citeste si: Alina Vidican și-a găsit ocupație la Miami! Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut schimbări importante in viața ei

Citeste si: Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua nemachiată! Așa a fost surprinsă: „Nopțile nedormite și-au pus amprenta”

Citeste si: Scene de groază la o creșă din Iași! Îngrijitoarele îi învață pe copii să înjure: ”Spune p**** mă-tii. Îți miroase a sulică de pe acum”

fara descriere

Mihaela Popescu s-a cuplat cu ”războinicul” Cosmin după Exatlon! ”Pot spune că DA, am o relație”

La întoarcerea în țară a ”războinicei”, situația s-a schimbat! Mihaela Popescu s-a cuplat cu ”războinicul” Cosmin după Exatlon și a recunoscut acest lucru în premieră pentru WOWbiz.ro. ”În momentul când am revenit în România, lucrurile s-au derulat diferit. La aeroport, am fost surprinsă să văd că împreună cu familia mea a venit și Cosmin! Sincer, m-a impresionat! Apoi, am început să vorbim din ce în ce mai mult, iar, acum, pot spune că DA, am o relație cu Cosmin! Suntem împreună! Ne-am apropiat cu adevărat la întoarcerea mea în țară! Ne simțim foarte bine împreună! Este ceva frumos între noi”,  a mărturisit Mihaela pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate