Vedete

Cu EA a fost inlocuita Larisa Dragulescu! Iubitul a parasit-o dupa 3 ani de relatie! Acum Rares se iubeste cu o bomba sexy – Foto!

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu cu care are doi copii, s-a trezit parasita chiar inainte de sarbatori! Iubitul ei cu care avea o relatie de 3 ani si-a gasit alta femeie de care pare foarte indragostit.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Alina Mihai


Cu EA a fost inlocuita Larisa Dragulescu! Iubitul a parasit-o dupa 3 ani de relatie! Acum Rares se iubeste cu o bomba sexy – Foto!icon photo

Larisa Dragulescu si iubitul ei, Rares, au pus capat relatiei de iubire, dupa 3 ani. Cei doi pareau extrem de fericiti si aveau planuri serioase impreuna, mai ales ca tanarul ii oferise si inelul de logodna. Toata povestea de dragoste a luat insa sfarsit dupa ce lui Rares I s-au aprins calcaiele dupa o bruneta focoasa. (Vezi AICI cum a fost surprinsa actuala sotie a lui Marian Dragulescu)

Larisa a aflat de relatia lui cu bruneta de pe internet unde a gasit o imagine cu ei doi impreuna, extrem de apropiati si le-a cerut prietenilor ajutorul ca sa o gaseasca pe noua femeie din viata lui Rares.

“Cine are cunostinte despre aceasta persoana de sex feminin, va rog mult sa-mi spuna si mie! Poate domnisoara nu stie ca iubitul ei este si cu mine de 3 ani!!! Orice detaliu poate fi de folos! Multumesc”, e mesajul postat de Larisa pe contul ei de socializare, recent.

Rares insa si-a asumat deja relatia, pe contul lui de socializare, el punand mai multe poze in care apare in ipostaze tandre cu noua cucerire. Fanii l-au felicitat si i-au urat fericire si multa iubire.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune