Culiță și Iancu Sterp, „atacați” în Trending la piesa „Sărutările tale”! Cine îi sabotează pe cei doi cântăreți?: „Cineva se ocupă de...”

Culiță Sterp a reușit, prin talentul său, să se facă apreciat. Fiecare melodie pe care o lansează talentatul artist se bucură de un succes răsunător.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea, Mihai Dragan


In articol:

Culiță Sterp este, fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, care a reușit de-a lungul anilor să își bucure fanii cu melodii care au ajuns în doar câteva ore pe primele locuri în Trending.

Culiță și Iancu Sterp au lansat o nouă piesă care face ravagii pe YouTube. Ce se întâmplă cu clipul melodiei?

Bineînțeles, îndrăgitul artist a muncit mult pentru a ajunge la succesul pe care îl are astăzi, dar se poate declara mândru de reușitele lui, reușite la care alții doar visează.

De curând, Culiță Sterp a lansat piesa „Sărutările tale”, alături de fratele lui, Iancu Sterp și Costi Ioniță. Și, așa cum era de așteptat, ca de fiecare dată, melodia de dragoste a înregistrat un succes răsunător, la doar câteva ore de la lansare.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Și deși melodia a ajuns extrem de repede la inimile românilor, se pare că frații Sterp au o problemă cu clipul piesei. La doar două zile de la lansare, deși în mod normal, potrivit cifrelor, melodia ar fi trebuit să fie deja în top 5, se pare că există deja niște probleme, care ar fi provocate intenționat de cineva. Surse din anturajul lui Culiță au dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz, ce se întâmplă cu clipul celor doi artiști. (Vezi aici ce s-a întâmplat la filmările clipului lui Culiță Sterp).

Potrivit sursei, frații Culiță și Iancu Sterp au porobleme cu nou clip. Se pare că există anumite persoane care îl scot din Trending. 

„Normal ar trebui să fie în top 5 până acum, dar cineva se ocupă de chestia asta, să îl scoată. Așa a pățit și Jador cu piesa lui. Nu poate să o posteze, pentru că i-o scoate. Îi sabotează grav.

În ultimul timp, stilul ăsta de muzică a prins foarte bine și vor să îl dea la vale”, a declarat o sursă din anturajul lui Culiță Sterp, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Culiță și Iancu Sterp îi ironizează pe Dorian Popa și celebrul Cheluțu: „Bă, Cheluțule, mai spală-te pe dinți!

Geta, sora lui Culiță Sterp, candidează la Consiliul local din comuna unde familia are ferma ”Vă cerem o singura șansă”

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Culiță Sterp, experiență plină de adrenalină, la înălțime: „Eu sunt mai aventurier de fel” VIDEO

Iubita lui Culiță Sterp, momente emoționante! "Nu puteam să primesc un cadou mai frumos de la viață..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies